آجیل پلو؛ غذای متفاوت مجلسی 27 اردیبهشت 1401

آجیل پلو؛ غذای متفاوت مجلسی

در بعضی مناطق آذربایجان در مهمانی‌های رسمی شان، پلوی مخلوط و پروپیمانی درست می‌کنند که به آجیل پلو معروف است. شما هم این پلوی خوشمزه و پررنگ و لعاب را برای مهمانی هایتان امتحان کنید. مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر برنج: ۵۰۰ گرم مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم برگه زردآلو: ۳۰۰ گرم برگه […]

غذای ایرانی - دستانی
طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج 23 آذر 1397

طرز تهیه ته چین مرغ و اسفناج

ته چین مرغ و اسفناج?? برنج ٢ پیمانه ماست ١ پیمانه تخم مرغ ٢ عدد سینه مرغ یکعدد پخته شده اسفناج ٣٠٠ گرم کره ٢٠٠ گرم روغن به میزان لازم پودر سیر ، پودر پیاز ، دارچین ، فلفل پاپریکا زعفران ، نمک به میزان لازم خلال پسته مقداری زرشک برای تزئین پیاز داغ برای […]