آجیل پلو؛ غذای متفاوت مجلسی
در بعضی مناطق آذربایجان در مهمانیهای رسمی شان، پلوی مخلوط و پروپیمانی درست میکنند که به آجیل پلو معروف است. شما هم این پلوی خوشمزه و پررنگ و لعاب را برای مهمانی هایتان امتحان کنید. مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر برنج: ۵۰۰ گرم مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم برگه زردآلو: ۳۰۰ گرم برگه […]
نخودپلو ساده و خوشمزه؛ با مرغ یا گوشت
اگر از غذاهای تکراری خستهاید و دنبال تنوع در برنامه غذاییتان هستید، با دستور پخت نخودفرنگی پلو یک غذای خوشمزه، مقوی و سالم که مواد اصلی آن سیب زمینی، برنج و نخودفرنگی است، همراه ما باشید. مواد اصلی نخود فرنگی پلو، برنج، نخود فرنگی، رب گوجه فرنگی و سیبزمینی است. البته در صورت تمایل میتوانید […]
طرز تهیه خورش شش انداز گیلانی
خورش شش انداز یکی از غذاهای محلی گیلان است که به انواع مختلف طبخ می شود. مثلا شش انداز سیب ، شش انداز تخم مرغ ، شش انداز هویج و … در اینجا روش پخت خورش شش انداز بادمجان را شرح خواهیم داد. مواد اولیه خورش شش انداز : بادمجان قلمی ۵ عدد متوسط گردوی آسیاب شده […]
قره قروت خوراکی بنفش رنگ بیرجند
به هر منطقه از ایران سفر کنیم با انواع غذاهای محلی روبه رو می شویم.که سبک زندگی مردم و فرهنگشان را نشان می دهد.بعضی از این غذاها به شهرت رسیده اند و بعضی هم هنوز ناشناخته اند. قره قروت بیرجند هم به خاطر رنگ و هم طعم لذیذش توجهات را به خودش جلب کرده است. […]
طرز تهیه نرگسی اسفناج با تخم مرغ
مواد لازم : اسفناج تازه:۵۰۰ گرم پیاز:۲ عدد تخم مرغ:۴ عدد سیر:۴ حبه طرز تهیه : اسفناج ها را پس از تمیز کردن ، بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید . در قابلمه را به مدت یک ربع ببندید. اسفناج ها را با آبی که از خود پس میدهند، […]
گمج کباب غذای خوشمزه و ساده گیلانی
مواد لازم: گوشت تکه ای نیم کیلو پیاز ۳ عدد جعفری سائیده شده نیم کیلو انار ترش سائیده شده به میزان لازم آب ۱ لیوان نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم طرز تهیه : گوشت را به همراه پیاز رنده شده ، فلفل […]
طرز تهیه ترش کباب خوشمزه گیلانی
مواد لازم : گوشت راسته گوسفند یا گوساله:۳۵۰ گرم گردوی آسیاب شده:۵۰ گرم رب انار:۱ تا ۲ قاشق غذاخوری نمک:به مقدار لازم پیاز بزرگ:۱عدد چوچاق و جعفری:۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه : پیاز رنده شده، چوقاق و جعفری را کاملا خرد کنید و با گردوی آسیاب شده و رب انار با هم مخلوط کنیدو تکه های گوشت […]
طرز تهیه آبگوشت بختیاری
آبگوشت از غذاهای سنتی ایرانی است که در تمام نقاط کشور طبخ میشود. گوشت قرمز پایه اصلی اغلب آبگوشتها است، اما انواع این غذا در سایر جزییات متفاوت بوده و هر کدام عطر و طعمی مخصوص به خود را دارند. آبگوشت بختیاری نیز به خاطر طعم دهندههای متفاوتی که در طبخ آن استفاده میشود، مزهای […]
طرز تهیه کوکو لوبیا سبز
کوکو لوبیا سبز از غذاهای محلی تبریز است و میتوان آن را به عنوان پیشغذا یا وعده اصلی سرو کرد. با طرز تهیه کوکو لوبیا سبز بخش آشپزی مجله دستانی را دنبال کنید. مواد لازم لوبیا سبز: ۲۰۰ گرم تخم مرغ: ۳ عدد سیب زمینی: ۲ عدد فلفل دلمهای: ۱ عدد پیاز: ۱ عدد زعفران: […]
طرز تهیه دلمه بادمجان حصیری
دلمه بادمجان حصیری یک پیشغذای خوشمزه و لذیذ ایرانی و طرز تهیه آن متنوع است. میتوانید درون بادمجان را با پیاز داغ آماده، کشک و گردو خرد شده پر کرده یا از مخلوط گوشت و سبزیجات استفاده کنید. مجله دستانی را با طرز تهیه دلمه بادمجان حصیری ورق بزنید. مواد لازم: بادمجان: ۶ عدد (هنگام […]
آش ترشی اراک،غذایی برای تمام فصول!
آش برگه یا آش ترشی غذایی است که با توجه به ذائقه شما قابل تغییر است و میتوانید آن را از با کم و زیاد کردن چند مواد خیلی ترش، ملس، شیرین یا شور میل کنید. آشی ترشی یا آش برگه از غذاهایی است که در اراک پخت میشود. آشی که برخلاف دیگر آشها که […]
طرز تهیه قنبر پلو شیرازی
قنبرپلو از غذاهای اصیل و سنتی شهر شیراز است که در مراسمها و مناسبتهای خاص سرو میشود. این پلوی مخلوط با کوفتههای کوچک گوشت چرخکرده با طعم ملس اگر با سالاد شیرازی سرو شود، ترکیب فوقالعادهای خواهد بود. با طرز تهیه قنبرپلو شیرازی با ما همراه باشید. مواد لازم برنج: ۴ فنجان گوشت چرخ کرده: […]
طرز تهیه خورشت کدو سبز
خورشت کدو سبز به صورت متداول با گوشت خورشتی که شامل گوشت گوسفندی و گوساله است طبخ میشود ولی میتوان آنرا با گوشت سفید مانند گوشت مرغ و گوشت بوقلمون نیز تهیه کرد. ضمن اینکه این خورش را میتوانید بدون گوشت و به صورت کاملا گیاهی هم تهیه کنید. بخش آشپزی مجله دستانی را با […]
Thursday, 3 October , 2024