مواد لازم:
سیب زمینی پخته=۵ عدد
پیاز سرخ شده=۳ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده=۲ قاشق غذاخوری
قارچ ورقه شده=۱۵۰ گرم
آرد=۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ=۲ عدد
مغز نان باگت=به مقدار لازم
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم

طرزتهیه :
سیب زمینی‌های پخته را با گوشت کوب می‌کوبیم تا نرم و له شود. سپس پیاز و جعفری خرد شده و قارچ تفت داده را به سیب زمینی اضافه می‌کنیم. نمک و فلفل را افزوده و ورز می‌دهیم.
از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل مستطیل در می‌آوریم.
اول در آرد سپس در تخم مرغ و در انتها در مغز نان باگت خرد شده غلت می‌دهیم و در روغن سرخ می‌کنیم.