سوپ جوجه ایتالیایی با نودل و مرغ ریش ریش درست میشود. این سوپ هم در قابلمه و هم در آرام پز درست میشود که در صورتی که در آرام پز پخته شود، نتیجه کار یک سوپ خامهای است. این سوپ بسیار ساده و در عین حال خوشمزه است. آب مرغ، نودل، مرغ ریش ریش شده، گوجه، فلفل و پیاز مواد تشکیل دهنده این سوپ هستند
مواد لازم:
- پاستا دیتالینی: ۱ جعبه (شبیه ماکارونی، اما با سایز کوچک)
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- آب مرغ: ۸ پیمانه
- پیاز متوسط: ۱ عدد نگینی شده
- فلفل سبز دلمهای: ۲ عدد نگینی شده
- ساقه کرفس: ۲ عدد
- فلفل هالوپینو: ۲ عدد
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه پخته: ۸۰۰ گرم
- خامه سنگین: ۲ پیمانه
- روغن زیتون فوق بکر: ۱/۳ پیمانه
- مرزنجوش تازه: ۴ قاشق غذاخوری، ریز شده
- نمک و فلفل تازه: مقداری برای مزه
- پنیر پارمزان: رنده شده برای سرو
طرز تهیه:
پاستا را با توجه به دستورالعمل روی پاکت بپزید، آن را زیاد نپزید. پاستا را آبکش کرده و آب سرد روی آن بریزید. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن ریخته و کنار بگذارید.
مرغ را داخل قابلمه انداخته و روی آن را آب مرغ یا آب گوشت بریزید. آن را به جوش برسانید سپس درب آن را گذاشته بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه قل بخورد. بعد از آن گاز را خاموش کرده و بگذارید قابلمه ۳۰ دقیقه دیگر بماند. مرغ را از داخل قابلمه درآورید و گوشت آن را ریش ریش کنید و گوشت را در ظرفی ریخته و کنار بگذارید.
گوجههای پخته را له کنید و داخل ظرف بگذارید تا برای پختن سوپ آماده باشند.
یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. روغن زیتون و آویشن را داخل آن بریزید و گاز را روشن کنید و مرتب بهم بزنید تا از سوختن مرزنجوش جلوگیری شود. آنها را کنار بگذارید.
آب مرغ را از داخل قابلمه داخل ظرف درداری ریخته و قابلمه را تمیز کنید و یا از قابلمه دیگری استفاده کنید. در این قابلمه پیاز، فلفل سبز، کرفس و هالوپینو را با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارت متوسط تفت دهید تا زمانی که نرم و تیره رنگ شوند یعنی حدود ۱۰ دقیقه.
آب مرغ، گوشت مرغ رنده شده و گوجه خرده شده را همراه با آبش داخل قابلمه میریزیم. ابتدا قابلمه را به جوش میرسانیم سپس حرارت را کم میکنیم تا آرام قل بخورد.
پاستای پخته، خامه و اورگانو (مرزنجوش) تفت خورده و ورغن زیتون داخل ماهیتابه را به داخل قابلمه میریزیم. آنها را به هم میزنیم تا ترکیب شوند. خوب بهم بزنید تا ترکیب شوند. گاز را خاموش کنید.
سوپ را با مقداری پارمزان که روی آن ریخته شده، سرو میکنیم. نان برشته ایتالیایی اگر در کنار سوپ سرو شود، بسیار عالی خواهد شد.
نکته: برای اینکه یک سوپ خامهای و غلیظ داشته باشید، میتوانید مقداری خامه یا نشاسته را با آرد ذرت مخلوط کرده و در انتهای پخت به سوپ اضافه کنید.
Saturday, 4 January , 2025