مواد لازم
- لازانیا سبوس دار ۶ ورق ( ۱۰۵ گرم )
- فلفل دلمه ای زرد و قرمز، خرد شده از هر کدام یک عدد
- کدو سبز بزرگ، به صورت مکعبی خرد شده ۲ عدد ( ۴۰۰ گرم )
- آب سبزیجات ۲ قاشق چایخوری
- ریحان تازه، خرد شده ۱۵ گرم + چند عدد برگ
- پیاز، برش خورده ۲ عدد
- سیر بزرگ، خرد شده ۲ حبه
- بادمجان بزرگ، برش خورده ۱ عدد
- روغن هسته انگور ۱ قاشق غذاخوری
- گوجه فرهنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
- پوره گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر موزارلا، خرد شده ۱۲۵ گرم
روغن را در یک ماهی تابه بزرگ نچسب گرم کنید و به مدت ۵ دقیقه پیاز و سیر را در آن بپزید، مرتب سیر و پیاز را بهم بزنید تا نرم شوند. کدو، فلفل، بادمجان، گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی، آب سبزیجات و ریحان خرد شده را اضافه کنید. خوب بهم بزنید، در ماهی تابه را بگذارید و اجازه دهید ۵ دقیقه بپزند. وسوسه نشوید که به ترکیب، مایعات بیشتری اضافه کنید چون خود سبزیجات وقتی می پزند آب پس می دهند.
چهار برش بادمجان را در کفِ آرام پز بگذارید و رویش دو ورق لازانیا قرار دهید. یک سوم میکس سبزیجاتی که درست کردید را اضافه کنید و سپس دو ورق لازانیا دیگر روی آن قرار دهید. و با باقی مانده مواد نیز همین کار را بکنید. درپوش آرام پز را بگذارید و در حرارت بالا به مدت دو و نیم تا سه ساعت بپزید، درست تا زمانی که سبزیجات و لازانیا نرم شوند. آرام پز را خاموش کنید.
موزارلا را روی سبزیجات بریزید، سپس درپوش آرام پز را بگذارید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند تا پنیر ذوب شود و مواد را بپوشاند. حالا می توانید لازانیا را به همراه چند برگ ریحان سرو کنید.
اطلاعات تغذیه ای هر تکه از لازانیا
- قند در یک وعده: ۱۷ گرم
- فیبر در یک وعده: ۱۱ گرم
- پروتئین در یک وعده: ۱۵ گرم
- نمک در یک وعده: ۰٫۴۴ گرم
- کالری: ۳۲۵
- چربی در یک وعده: ۱۱ گرم
- چربی اشباع در یک وعده: ۵ گرم
- کربوهیدرات در یک وعده: ۳۶ گرم
Thursday, 26 December , 2024