مواد لازم :

اسفناج تازه:۵۰۰ گرم

پیاز:۲ عدد

تخم مرغ:۴ عدد

سیر:۴ حبه

طرز تهیه :

اسفناج ها را پس از تمیز کردن ، بشویید و داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید . در قابلمه را به مدت یک ربع ببندید. اسفناج ها را با آبی که از خود پس میدهند، بپزند.در این فاصله تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. سپس پیاز های خلالی شده را داخل روغن تفت دهید تا نرم و سبک شوند.

به پیاز در حال تفت سیر را اضافه کنید و تفت دهید.بعد از اینکه سیر و پیاز سرخ شدند ، اسفناج های پخته شده را به آنها اضافه کنید و دوباره تفت دهید.مقداری نمک و فلفل روی اسفناج ها بریزید و در آخر تخم مرغ ها را روی آنها بشکنید و بدون هم زدن ، صبر کنید تا تخم مرغ ها بپزند.