مواد لازم :

گوشت راسته گوسفند یا گوساله:۳۵۰ گرم

گردوی آسیاب شده:۵۰ گرم

رب انار:۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

نمک:به مقدار لازم

پیاز بزرگ:۱عدد

چوچاق و جعفری:۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

پیاز رنده شده، چوقاق و جعفری را کاملا خرد کنید و با گردوی آسیاب شده و  رب انار با هم مخلوط کنیدو تکه های گوشت را به آن اضافه کنید.

سپس روی ظرف را ببندید و به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید .

هنگام  کباب کردن گوشت ها روی ، آنها نمک بپاشید .

در آخر گوشت ها را بدون پیاز به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.