اگر تمایل دارید یک شیرینی خانگی خوشمزه درست کنید که همه اعضای خانواده دوست داشته باشند، کوکی شکلاتی بهترین گزینه است. این شیرینی که شباهت زیادی به بیسکویت دارد، مناسب عصرانه و میان وعده‌ای سالم است.

مواد لازم تهیه کوکی شکلاتی :

  • کره: نصف پیمانه
  • شکر قهوه‌ای: سه چهارم پیمانه
  • شکر سفید: نصف پیمانه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • وانیل: یک قاشق چای‌خوری
  • شکلات نوتلا: نصف پیمانه
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • جوش شیرین: یک قاشق چای‌خوری
  • آرد ذرت: یک قاشق چای‌خوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • چیپس شکلات: یک پیمانه

طرز تهیه کوکی شکلاتی :

  • از قبل در سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و فر را روشن کنید تا گرم شود.
  • در ظرف گودی کره نرم شده را حدود یک دقیقه با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.
  • شکر قهوه‌ای و شکر سفید را به کره افزوده، دوباره با همزن بزنید تا شکر به خورد کره برود.
  • تخم‌مرغ، زرده تخم‌مرغ و وانیل را به مواد بیفزایید و با دور تند همزن بزنید؛ سپس نیمی از نوتلا را با قاشق با مواد مخلوط کنید.
  • در ظرف جداگانه‌ای مواد خشک شامل آرد، جوش شیرین، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط کرده و کم کم به مواد تر افزوده و با دور آرام همزن بزنید.
  • نصف چیپس شکلات را با مواد مخلوط کرده و چند ثانیه دیگر، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  • در آخر نصف دیگر نوتلا را به مواد بیفزایید و با قاشق مخلوط کنید.
  • سپس خمیر را با قاشق یا اسکوپ، روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید.
  • فاصله‌ها را حدود دو برابر اسکوپ بگذارید، چون کوکی بعد از پخت پهن می‌شود.
  • کوکی‌ها را ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا کمی تغییر رنگ دهند؛ سپس از فر بیرون بیاورید و بقیه چیپس شکلات را روی کوکی‌های داغ بپاشید.
  • بگذارید کوکی‌ها خنک شوند؛ سپس آنها را سرو کنید. کوکی شکلاتی را در ظرف دردار نگه دارید تا خشک نشود.