- ۴ عدد سینه مرغ بدون پوست
- چهار قاشق غذاخوری روغن ( تخم کلم ) یا روغن زیتون
- ۲ قاشق چایخوری زیره سبز
- آب ۳ لیمو به همراه ۴ عدد لیمو برای سرو
- دو حبه سیر، یکی برش خورده، یکی له شده،
- ۱ قاشق غذاخوری فلفل
- ۲عدد پیاز قرمز که به صورت حلقه ای برش خرده است
- ۱ عدد فلفل چیلی قرمز، و ریز خرد شده
- یک مشت گشنیز تازه، خرد شده
دستور چیکن برگر مکزیکی :
سینه مرغ را بین دو ورقه کاغذ روغنی قرار دهید و از یک گوشت کوب برای پهن کردن آن ها به ضخامت ۲ – ۳ سانتیمتر استفاده کنید. مرغ را در یک کاسه غیر فلزی با روغن، زیره سبز ، عصاره ۲ لیمو، سیر خرد شده و نصف فلفل قرار دهید. حداقل ۳۰ دقیقه آن را مزه دار کنید ، اما ترجیحا یک شب در یخچال قرار دهید .
حلقه های پیاز را در کاسه ای از آب قرار دهید ( تا تندی آن کاهش یابد). در کاسه ای دیگر، آوکادو را با سیر خرد شده ، باقیمانده عصاره لیمو و فلفل ، فلفل چیلی و نیمی گشنیز له کنید.
مرغ وقتی مزه دار شد یک تابه بزرگ را گرم کنید. زمانی که ماهیتابه حسابی داغ شد ۵ تا ۶ دقیقه هر دو طرف را سرخ کنید مرغ باید به آرامی زغال مانند و پخته شود – از میان ضخیم ترین قسمت چک کنید تا مطمئن شوید پخته است.
برای سرو ورقه های گریل شده را می توانید با اوکادو له شده، حلقه های پیاز ، مرغ و باقی مانده فلفل و گشنیز و لیمو سرو کنید.
Tuesday, 22 October , 2024