اگر قصد دارید تغذیه سالم داشته باشید و به جای مصرف فست‌فودهای مضر غذای خوب و مقوی مصرف کنید، با ما همراه باشید تا با طرز تهیه چیکن برگر آشنا شوید.

مواد لازم تهیه چیکن برگر:

  • سینه مرغ بدون استخوان: ۲ عدد
  • ران مرغ بدون استخوان: یک عدد
  • پیاز: یک عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • جعفری ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • پنیر موزارلا: ۳ قاشق غذاخوری
  • پنیر ورقه‌ای چدار به میزان لازم
  • سس کچاپ: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • سس خردل: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • آویشن: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زیره به میزان لازم

مواد لازم تهیه سس تارتار:

  • سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری
  • خیارشور خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه چیکن برگر:

  • قارچ را از قبل سرخ کرده و با پیاز و تکه‌های مرغ‌ با چرخ گوشت یا میکسر کاملا میکس کنید.
  • وقتی خوب مخلوط شدند، پنیر موزارلا، جعفری ساطوری شده، سس خردل و کچاپ، سیر، آویشن، زیره، نمک و فلفل را به آنها افزوده و دوباره میکس کنید.
  • پس از ترکیب همه‌ مواد؛ مقداری از مایه را با توجه به قطر نان همبرگر روی یک کیسه فریزر یا کاغذ روغنی باز کنید.
  • سپس برگرها را یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
  • در این فاصله سس تارتار را آماده کنید. سس مایونز و کچاپ، خیارشور خرد شده، فلفل، آبلیمو، نمک و پیاز خرد شده را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  • پس از یک ساعت برگرها را از یخچال بیرون آورده و در تابه‌ گریل یا تابه‌ معمولی دو طرف آنها را سرخ کنید.
  • وقتی برگرها آماده شد، روی آنها پنیر ورقه‌ای چدار بگذارید تا گرم شود.
  • داخل نان همبرگر را کمی سس تارتار بمالید و برگر را با مخلفاتی مانند خیارشور، گوجه‌فرنگی و کاهو لای نان گذاشته و سرو کنید.