مواد لازم:

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز متوسط: سه عدد

فلفل دلمه‌ای: یک عدد

نمک: یک و نیم قاشق چای‌خوری

فلفل: یک و نیم قاشق چای‌خوری

قارچ متوسط: ۱۵ عدد

سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ عدد

آب مرغ: ۲ پیمانه

سس باربکیو: ۲ قاشق غذاخوری

خردل: ۲ قاشق غذاخوری

سس قرمز تند: یک قاشق چای‌خوری

خامه ترش: نصف پیمانه

طرز تهیه:

در یک تابه بزرگ، یک قاشق روغن بریزید و پیازها را حدود ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند.فلفل دلمه‌ای، ۲/۱ قاشق چای‌خوری نمک و ۴/۱ قاشق چای‌خوری فلفل و قارچ‌ها را به تابه اضافه کنید و حدود ۶ دقیقه یا تا زمانی‌که آب قارچ‌ها روان شود، آن‌ها را تفت دهید.مواد فوق را از صافی رد کنید و حدود ۲/۱ پیمانه از آب حاصله را نگه دارید.تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید و یک قاشق روغن باقی‌مانده را در آن بریزید.

روی سینه مرغ، باقی‌مانده نمک و فلفل را بپاشید و حدود ۵ دقیقه آن‌ها را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند سپس مخلوط قارچ و فلفل را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

 آب مرغ و سبزیجات را در ظرف بجوشانید و هرچه از مواد به ته تابه چسبیده را با یک قاشق چوبی از ته ظرف جدا کنید و بگذارید همراه با سس بجوشند.سس باربکیو، خردل، و سس قرمز تند را به محتوای ظرف اضافه کنید بگذارید تا آنجا بجوشند که یک و نیم پیمانه آب از آن‌ها باقی بماند. آب باقی‌مانده باید کمی غلیظ باشد.حرارت را کم کنید و خامه ترش را به آن اضافه کنید و دیگر نگذارید سس بجوشد.سپس مرغ و سبزی‌جات را به تابه اضافه کنید و تا حدی به آن‌ها حرارت دهید که گرم شوند.میتوانید این غذای خوشمزه را با برنج،ماکارونی و نان میل کنید.

 

چیکن استراگانوف - کلیپ‌برگر