مواد لازم:
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: سه عدد
فلفل دلمهای: یک عدد
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل: یک و نیم قاشق چایخوری
قارچ متوسط: ۱۵ عدد
سینه مرغ بدون پوست و استخوان: ۴ عدد
آب مرغ: ۲ پیمانه
سس باربکیو: ۲ قاشق غذاخوری
خردل: ۲ قاشق غذاخوری
سس قرمز تند: یک قاشق چایخوری
خامه ترش: نصف پیمانه
طرز تهیه:
در یک تابه بزرگ، یک قاشق روغن بریزید و پیازها را حدود ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شوند.فلفل دلمهای، ۲/۱ قاشق چایخوری نمک و ۴/۱ قاشق چایخوری فلفل و قارچها را به تابه اضافه کنید و حدود ۶ دقیقه یا تا زمانیکه آب قارچها روان شود، آنها را تفت دهید.مواد فوق را از صافی رد کنید و حدود ۲/۱ پیمانه از آب حاصله را نگه دارید.تابه را دوباره روی حرارت قرار دهید و یک قاشق روغن باقیمانده را در آن بریزید.
روی سینه مرغ، باقیمانده نمک و فلفل را بپاشید و حدود ۵ دقیقه آنها را در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند سپس مخلوط قارچ و فلفل را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
آب مرغ و سبزیجات را در ظرف بجوشانید و هرچه از مواد به ته تابه چسبیده را با یک قاشق چوبی از ته ظرف جدا کنید و بگذارید همراه با سس بجوشند.سس باربکیو، خردل، و سس قرمز تند را به محتوای ظرف اضافه کنید بگذارید تا آنجا بجوشند که یک و نیم پیمانه آب از آنها باقی بماند. آب باقیمانده باید کمی غلیظ باشد.حرارت را کم کنید و خامه ترش را به آن اضافه کنید و دیگر نگذارید سس بجوشد.سپس مرغ و سبزیجات را به تابه اضافه کنید و تا حدی به آنها حرارت دهید که گرم شوند.میتوانید این غذای خوشمزه را با برنج،ماکارونی و نان میل کنید.
https://destani.ir/?p=28864
Tuesday, 22 October , 2024