مواد لازم برای پاستای کاربونارا با گوشت و تره فرنگی

  • پنیر پروولون (تازه رنده شده) نصف فنجان
  • دانه فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
  • نمک ۱/۴ قاشق چایخوری + مقداری دیگر طبق ذائقه
  • تره فرنگی (شسته و حلقه شده، فقط قسمت های سبز روشن و سفید) ۱ عدد
  • گوشت (فیله شده،کوبیده شده) ۴ تکه، ۱۰۰ گرم
  • اسپاگتی (ریز، گندم کامل) ۲۲۵ گرم
 پاستای کاربونارا
پاستای کاربونارا

طرز تهیه پاستای کاربونارا با گوشت و تره فرنگی 

یک قابلمه آب و نمک را روی شعله ی زیاد بگذارید تا داغ شود و پاستا را در آن بپزید.
زمانی که آب داغ می شود، گوشت فیله شده و کوبیده شده را در یک تابه ی بزرگ روی شعله ی متوسط تفت دهید تا قهوه ای و برشته بشود. با یک کفگیر آنها را از تابه جمع کنید و در یک بشقاب که کف آن حوله ی کاغذی انداخته اید بریزید. تره فرنگی را به تابه اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید و گاهی هم بزنید تا نرم شود. با یک کفگیر آنها را از تابه جمع کنید و در یک بشقاب که کف آن حوله ی کاغذی انداخته اید بریزید.
پاستا را طبق دستور روی بسته بپزید.
تخم مرغ، نمک و فلفل را با هم بزنید.
زمانی که پاستا را پختید و آبکش کردید آن را بلافاصله با گوشت و تره فرنگی هم بزنید. سپس مخلوط تخم مرغ را به ظرف پاستا روی شعله ی ملایم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط تخم مرغ حالت خامه ای پیدا می کند. پنیر را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شود. بچشید و در صورت لزوم نمک اضافه کنید.
بلافاصله میل نمایید.