مواد لازم

  • لازانیا سبوس دار  ۶ ورق ( ۱۰۵ گرم )
  • فلفل دلمه ای زرد و قرمز، خرد شده  از هر کدام یک عدد
  • کدو سبز بزرگ، به صورت مکعبی خرد شده  ۲ عدد ( ۴۰۰ گرم )
  • آب سبزیجات  ۲ قاشق چایخوری
  • ریحان تازه، خرد شده  ۱۵ گرم + چند عدد برگ
  • پیاز، برش خورده   ۲ عدد
  •  سیر بزرگ، خرد شده  ۲ حبه
  • بادمجان بزرگ، برش خورده  ۱ عدد
  • روغن هسته انگور  ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه فرهنگی خرد شده  ۴۰۰ گرم
  • پوره گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر موزارلا، خرد شده  ۱۲۵ گرم

روغن را در یک ماهی تابه بزرگ نچسب گرم کنید و به مدت ۵ دقیقه پیاز و سیر را در آن بپزید، مرتب سیر و پیاز را بهم بزنید تا نرم شوند. کدو، فلفل، بادمجان، گوجه فرنگی، پوره گوجه فرنگی، آب سبزیجات و ریحان خرد شده را اضافه کنید. خوب بهم بزنید، در ماهی تابه را بگذارید و اجازه دهید ۵ دقیقه بپزند. وسوسه نشوید که به ترکیب، مایعات بیشتری اضافه کنید چون خود سبزیجات وقتی می پزند آب پس می دهند.

چهار برش بادمجان را در کفِ آرام پز بگذارید و رویش دو ورق لازانیا قرار دهید. یک سوم میکس سبزیجاتی که درست کردید را اضافه کنید و سپس دو ورق لازانیا دیگر روی آن قرار دهید. و با باقی مانده مواد نیز همین کار را بکنید. درپوش آرام پز را بگذارید و در حرارت بالا به مدت دو و نیم تا سه ساعت بپزید، درست تا زمانی که سبزیجات و لازانیا نرم شوند. آرام پز را خاموش کنید.

موزارلا را روی سبزیجات بریزید، سپس درپوش آرام پز را بگذارید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند تا پنیر ذوب شود و مواد را بپوشاند. حالا می توانید لازانیا را به همراه چند برگ ریحان سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای هر تکه از لازانیا

  • قند در یک وعده: ۱۷ گرم
  • فیبر در یک وعده: ۱۱ گرم
  • پروتئین در یک وعده: ۱۵ گرم
  • نمک در یک وعده: ۰٫۴۴ گرم
  • کالری: ۳۲۵
  • چربی در یک وعده: ۱۱ گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: ۵ گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: ۳۶ گرم