اگر میخواهید سریع یک وعده شام برای دو نفر آماده کنید و با خود میگویید: «شام دونفره چی بپزم؟»، پاسخ سؤالتان را در ادامه مقاله خواهید یافت.
این غذا کمی چرب است، اما طعم خوب آن همیشه زیر زبان میماند.
مواد لازم
- ۱ قاشق غذاخوری روغنزیتون ؛
- ۴ عدد سینه مرغ بدون پوست؛
- مقداری نمک ؛
- فلفل سیاه تازه آسیابشده؛
- ۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشکشده؛
- ۳ قاشق غذاخوری کره؛
- ۳ حبه سیر خردشده؛
- ۱/۵ فنجان گوجه گیلاسی نصفشده؛
- ۳ فنجان اسفناج خردشده؛
- نصف فنجان خامه پرچرب؛
- ۱/۴ فنجان پنیر پارمسان رندهشده؛
- چند قاچ لیمو برای تزئین غذا.
دستور تهیه
- ماهیتابهای را روی حرارت ملایم گذاشته و درون آن روغن زیتون بریزید. سپس گوشت مرغ، نمک، فلفل و پونه کوهی را به آن اضافه کنید و بگذارید ۲ طرف مرغها ۸ دقیقه تفت داده شوند و بهرنگ طلایی درآیند. سپس مواد را از ماهیتابه خارج کنید.
- در همان ماهیتابه کره بریزید تا روی حرارت ذوب شود. سپس سیر را به آن اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. سپس گوجههای گیلاسی را به مواد اضافه کنید و وقتی نرم شدند، اسفناج را درون ماهیتابه بریزید و بگذارید اسفناجها کاملا نرم شوند.
- حالا خامه پرچرب و پنیر پارمسان را با هم ترکیب کرده و درون قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت چند جوش بخورد. حرارت را کم کنید و ۳ دقیقه دیگر زمان بدهید تا سس کاملا غلیظ شود. اکنون مرغ آمادهشده را به قابلمه برگردانید و با سس خامه و پنیر مخلوط کنید و بگذارید ۵ تا ۷ دقیقه دیگر حرارت ببیند.
اکنون غذا آماده است. بعد از اینکه مرغ را در بشقاب کشیدید، آن را با چند قاچ لیمو تزئین کنید.
https://destani.ir/?p=34802
Thursday, 3 October , 2024