اگر می‌خواهید سریع یک وعده شام برای دو نفر آماده کنید و با خود می‌گویید: «شام دونفره چی بپزم؟»، پاسخ سؤال‌تان را در ادامه مقاله خواهید یافت.

این غذا کمی چرب است، اما طعم خوب آن همیشه زیر زبان می‌ماند.

مواد لازم

  • ۱ قاشق غذاخوری روغن‌زیتون ؛
  • ۴ عدد سینه مرغ بدون پوست؛
  • مقداری نمک ؛
  • فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده؛
  • ۱ قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک‌شده؛
  • ۳ قاشق غذاخوری کره؛
  • ۳ حبه سیر خردشده؛
  • ۱/۵ فنجان گوجه گیلاسی نصف‌شده؛
  • ۳ فنجان اسفناج خردشده؛
  • نصف فنجان خامه پرچرب؛
  • ۱/۴ فنجان پنیر پارمسان رنده‌شده؛
  • چند قاچ لیمو برای تزئین غذا.

دستور تهیه

  • ماهیتابه‌ای را روی حرارت ملایم گذاشته و درون آن روغن زیتون بریزید. سپس گوشت مرغ، نمک، فلفل و پونه کوهی را به آن اضافه کنید و بگذارید ۲ طرف مرغ‌ها ۸ دقیقه تفت داده شوند و به‌رنگ طلایی درآیند. سپس مواد را از ماهیتابه خارج کنید.
  • در همان ماهیتابه کره بریزید تا روی حرارت ذوب شود. سپس سیر را به آن اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه تفت دهید تا بوی سیر بلند شود. سپس گوجه‌‌های گیلاسی را به مواد اضافه کنید و وقتی نرم شدند، اسفناج را درون ماهیتابه بریزید و بگذارید اسفناج‌ها کاملا نرم شوند.
  • حالا خامه پرچرب و پنیر پارمسان را با هم ترکیب کرده و درون قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت چند جوش بخورد. حرارت را کم کنید و ۳ دقیقه دیگر زمان بدهید تا سس کاملا غلیظ شود. اکنون مرغ آماده‌شده را به قابلمه برگردانید و با سس خامه و پنیر مخلوط کنید و بگذارید ۵ تا ۷ دقیقه دیگر حرارت ببیند.

اکنون غذا آماده است. بعد از اینکه مرغ را در بشقاب کشیدید، آن را با چند قاچ لیمو تزئین کنید.