مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد

ارد ٢ پیمانه

شکر ١/٢ پیمانه

روغن مایع ٣/۴ پیمانه

شیر ١ پیمانه

بیکینک پودر ١ قاشق غذاخوری

وانیل ١ قاشق چایخوری

پودر کاکائو ٣ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس شکلات:

١/٢ پیمانه شیر

١/٢ پیمانه شکر

١/۴ پیمانه روغن مایع

٣ ق غ پودر کاکائو

 

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر را مخلوط کرده و به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا کرم رنک و کشدار شود.

شیر را به مواد اضافه کرده و کمی هم میزنیم و بعد روغن مایع را افزوده و دوباره مخلوط میکنیم.

آرد ، بیکینک پودر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کرده و سه بار الک می کنیم.آرد را به مواد قبلی اضافه کرده و با لیسک بصورت دورانی مخلوط می کنیم.

مواد را در قالب ٢٠ الی ٢٢ سانتی که کفش کاغذ روغنی انداختیم ریخته و  با دمای ١٨٠ به مدت ٢٠ دقیقه در فر قرار میدهیم.

طرز تهیه سس شکلاتی :

١/٢ پیمانه شیر و ١/٢ پیمانه شکر را مخلوط کرده و میگذاریم تا شیر جوش آید.

١/۴ پیمانه روغن مایع و ٣ ق غ پودر کاکائو را با هم ترکیب کرده، هم میزنیم ،وقتی یک دست شد  با شکر و شیر داغ مخلوط می کنیم.

در آخر سس داغ را روی کیک داغ برش خورده در قالب میریزیم و کمی صبر میکنیم تا سس جذب کیک شود.

 

طرز تهیه کیک براونی خوشمزه و مخصوص به روش اتریشی