اگر شما هم یکی از طرفداران کوفته هستید، می‌توانید آن را به شیوه اروپایی‌ها با ترکیب گوشت بوقلمون و مرغ و بدون نیاز به گوشت قرمز آماده کنید.

در این غذا از خرده نان استفاده کرده و با اسفناج و پنیرهای خوش‌عطر، بافت و طعمی متفاوت به کوفته می‌دهیم.

برای آشنایی با طرز تهیه کوفته بوقلمون و سبزیجات با ما همراه باشید.

مواد لازم تهیه کوفته بوقلمون و سبزیجات

  • اسفناج: ۵۰۰ گرم
  • سینه بوقلمون: یک عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر: ۳ حبه
  • تخم‌مرغ: یک عدد
  • شیر: یک و سه چهارم فنجان
  • خرده نان: یک فنجان
  • مرغ خرد شده: یک فنجان
  • پنیر پارمزان: نصف فنجان
  • پنیر موزارلا: یک فنجان
  • پنیر پستو: نصف فنجان
  • روغن‌زیتون به میزان لازم
  • کره: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • جوز هندی رنده شده: نصف قاشق غذاخوری
  • جعفری خرد شده: یک چهارم فنجان
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کوفته بوقلمون و سبزیجات:

  • سینه بوقلمون را با چرخ‌گوشت یا غذاساز له کنید؛ سپس آن را با اسفناج، پیاز و سیر خرد شده، تخم‌مرغ، حدود یک چهارم شیر، خرده نان، پنیر پارمزان رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنید.
  • با مواد آماده شده، کوفته درست کرده و روی آن روغن‌زیتون بریزید. کوفته‌ها را در ظرف مخصوص فر چیده و ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
  • وقتی کوفته‌ها در فر است، سس مخصوص را آماده کنید. برای تهیه سس، روغن‌زیتون را با دو قاشق غذاخوری کره در قابلمه کوچکی بریزید. وقتی کره آب شد، پیاز دیگر را ریز خرد کرده و با آرد در قابلمه ریخته و تفت دهید؛ سپس بقیه شیر را اضافه کنید.
  • وقتی مایه به جوش آمد، پنیر موزارلا و پستو را به سس افزوده و هم بزنید. برای مزه‌دار کردن سس در آن نمک، فلفل و جوز هندی ریخته و شعله را خیلی ملایم کنید تا سس قوام بگیرد.
  • وقتی کوفته‌ها آماده شد، آنها را از فر بیرون آورده و سس را با جعفری خرد شده روی آنها ریخته و سرو کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید کوفته‌ها را کوچکتر درست کرده و با نان ساندویچی و مخلفات، آن را به شکل ساندویچ کوفته سرو کنید.