مواد لازم :

بیسکویت ( پتی پور یا دایجستیو ) ۲ بسته

کره ۱۰۰ گرم

پنیر ماسکاراپونه ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

شکر ۶ ق غذا خوری

ژله آلوئه ورا ۱ بسته

ژله کیوی ۱ بسته

کیوی ۸ عدد + ۸ ق غذا خوری شکر

طرز تهیه :

ابتدا بیسکویت را با کمک غذاساز یا گوشت کوب دستی خوب له و پودر کنید سپس کره را با کمک ماکروفر یا حرارت مستقیم ذوب کرده و با بیسکویت ها مخلوط می کنیم و کف یک قالب کمربندی را چرب کرده و مخلوط بیسکویت ها را کف ظرف می ریزیم و با کمک کف یک لیوان خوب منسجم می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار می دهیم تا کراست ما حاضر شود.

۱ بسته ژله آلورا را با ۱ لیوان آبجوش مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار می دهیم تا تمام ذرات ژله حل شود و کنار می گذاریم تا خنک شود. در ظرف دیگر پنیر ماسکارپونه یا هر نوع پنیر خامه ای را با خامه صبحانه و شکر را با تندترین دور همزن خوب می زنیم تا مخلوط شوند ( در این مرحله می توانید ۱ ق مربا خوری وانیل به دلخواه اضافه کنید) سپس ژله سرد شده را با پنیر و خامه مخلوط و هم بزنید سپس قالب را از یخچال خارج کرده و لایه پنیری را اضافه می کنیم سطح چیز کیک را صاف و برای ۴۵ دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا نیم بند شود.

کیوی ها را پوست کنده و حلقه کنید و با ۸ ق شکر مخلوط کنید و با ۱/۲ لیوان آب بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه پخت شود (اگر این مرحله را انجام ندید کیوی بدلیل آنزیمی که دارد در ژله بسته نمی شود و حتما باید با شکر پخته شود) سپس ژله کیوی را با ۱ لیوان آبجوش مخلوط و بن ماری کنید (حرارت غیر مستقیم) سپس نصف آن را روی لایه پنیری ریخته و در یخچال می گذاریم نیم بند که شد کیوی ها را روی ژله چیده و مابقی ژله کیوی را روی آن ها می ریزیم و بمدت ۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب منسجم شود سپس از یخچال خارج و دور تا دور چیز کیک را آزاد می کنید و کمر قالب را باز کرده و در ظرف سرو گذاشته و میل کنید.