مواد لازم :
۴ عدد تخممرغ
۰٫۵ گرم کره
½ پیمانه توت (توتفرنگی، شاهتوت)
۱ پیمانه خامه هم زده
۲۰ گرم پنیر پرچرب
۱ قاشق غذاخوری اسپرزه پوست شده
طرز تهیه :
اسپرزه، پنیر پرچرب و تخممرغها را خوب هم بزنید تا مخلوطی تقریباً یک دست تهیه شود. برای ۱۵ دقیقه اجازه دهید که ترکیب آرام بگیرد. داخل یک تابه نچسب قطعهای کره اضافه کنید. ترکیب پنکیک را روی تابه نچسب به مقدار مشخصی که میدانید اضافه کنید و اجازه دهید که سرخ شود. تا زمانی که حباب روی پنکیک ظاهر نشده است به سرخ کردن ادامه دهید. زمانی که حباب ظاهر شد، پنکیکها را برگردانید و روی دیگر آن را سرخ کنید. در نهایت پنکیکها را پس از پخته شدن دو طرف داخل ظرف قرار دهید و روی آن را به وسیله توت و کرم خامهای هم زده شده تزئین کنید.
https://destani.ir/?p=35247
Thursday, 3 October , 2024