هش براون یک صبحانه متداول آمریکایی خوشمزه و سبک است که طرز تهیه آسانی دارد. هش براون (Hash brown) که در‌ واقع همان رنده سیب‌زمینی سرخ شده است، یک صبحانه آمریکایی است که معمولا با تخم‌مرغ و بیکن خورده می‌شود. از آنجا که این صبحانه با ذائقه ایرانی‌ها جور است، می‌تواند یک عصرانه یا شام […]

هش براون یک صبحانه متداول آمریکایی خوشمزه و سبک است که طرز تهیه آسانی دارد.

هش براون (Hash brown) که در‌ واقع همان رنده سیب‌زمینی سرخ شده است، یک صبحانه آمریکایی است که معمولا با تخم‌مرغ و بیکن خورده می‌شود.

از آنجا که این صبحانه با ذائقه ایرانی‌ها جور است، می‌تواند یک عصرانه یا شام خوشمزه برای ما باشد.

برای آشنایی با طرز تهیه هش براون با مجله دستانی همراه باشید.

مواد لازم تهیه هش براون

  • سیب زمینی: ۲ عدد
  • آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل‌سیاه: یک سوم قاشق چای‌خوری
  • پاپریکا: یک سوم قاشق چای‌خوری
  • نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه هش براون

  • سیب‌زمینی‌های خام را پوست کنده و رنده ‌کنید. آن را در یک صافی ریخته، زیر شیر آب بگیرید تا نشاسته‌ آن کاملا برود و آب خروجی شفاف شود.
  • حالا سیب‌زمینی‌ها را در یک دستمال پارچه‌ای تمیز گذاشته، فشار ‌دهید تا آب اضافی آ‌ن خارج شود؛ سپس آن را در یک کاسه ریخته، آرد، نمک، فلفل و پاپریکا را به آن افزوده و خوب با هم مخلوط ‌کنید.
  • در تابه‌ای کمی روغن بریزید و قالب‌های آلومینیومی را در آن بگذارید. وقتی روغن داغ شد، از مخلوط سیب‌زمینی برداشته، داخل قالب‌ها کمی فشار دهید تا برشته شود.
  • وقتی یک طرف برشته شد، بر‌گردانید تا طرف دیگر هم برشته شود. البته هش براون را می‌‌توان مانند کوکو یک‌باره در تابه ریخت و سپس برش داد یا اینکه به هر شکل دل‌خواه دیگری درست کرد.
  • یک روش دیگر هم این است که مخلوط سیب‌زمینی را با کمی روغن یا کره تفت دهید تا بپزد و طلایی ‎رنگ شود. روش درست کردن آن سلیقه‌ای است.
  • پس از برشته و ترد شدن هر دو طرف، سیب‌زمینی‌ها را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  • این صبحانه دلچسب آمریکایی را می‌توانید در کنار تخم‌مرغ و بیکن سرو و با آبمیوه یا قهوه میل کنید.