مافین هویج و کدو سبز معطر یک مافین عالی برای فصل تابستان است.
آنها کاملا معطر و خوشمزه و شیرین هستند.
این مافینها در عین حال نرم و لطیف هستند و شما نمیتوانید در برابر خوردن آنها مقاومت کنید.
مواد لازم
- آرد سفید یا کامل: ۲ پیمانه
- بیکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
- جوش شیرین: ۱/۲ قاشق چایخوری
- نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر دارچین: ۲ قاشق چایخوری
- پودر زنجبیل: ۱/۲ قاشق چایخوری
- جوز: ۱/۴ قاشق چایخوری
- میخک: ۱/۸ قاشق چایخوری (اختیاری)
- شکر سفید: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
- شکر قهوهای روشن: ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۰ گرم (فشرده شده)
- روغن کانولا: ۱/۴ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری (۹۰ میلی لیتر)
- سس سیب: ۱/۴ پیمانه، شیرین نشده
- تخم مرغ: ۲ عدد
- اسانس وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
- هویج: ۱ پیمانه (۱۳۰ گرم)، پوست گرفته و رنده شده ریز
- کدو سبز: ۱ پیمانه (۱۵۶ گرم)، پوست نگرفته و رنده شده
- گردو: ۳/۴ پیمانه (۸۰ گرم)، اختیاری
طرز تهیه
۱. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سلسیوس گرم کنید. یک قالب مافین ۱۲ تایی را کاغذ مافین بگذارید.
۲. آرد، بیکینگپودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، جوز و میخک را با همدیگر به مدت ۲۰ ثانیه با همدیگر با یک همزن دستی فنری مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۳. در کاسهای دیگر، شکر سفید و قهوهای، روغن کانولا (یا هر روغن مایع دیگر)، سس سیب، تخم مرغ و وانیل را ریخته و با هم مخلوط کنید.
۴. هویج و کدو سبز رنده رشده را داخل این کاسه بریزید. مخلوط آرد و گردو را در صورت استفاده ریخته و همه مواد را با هم مخلوط کنید. مخلوط کردن را با یک قاشق پلاستیکی و یا چوبی فقط در حدی که مواد با هم ترکیب شوند، بهم بزنید.
۵. مواد را داخل قالبهای مافین آماده شده بریزید. هر کدام را نزدیک به انتها پر کنید.
۶. قالب مافین را داخل فر بگذارید. اجازه دهید مافینها در فر بمانند تا زمانی که وقتی یک خلال دندان را در آن فرو میکنید، تمیز بیرون بیاید یعنی حدود ۲۰ تا ۲۴ دقیقه.
۷. بعد از این زمان، قالب را از فر خارج کرده روی توری شیرینی پزی بگذارید تا کاملا خنک شود. در صورت مصرف نشدن آنها را در ظرفی دردار گذاشته و نگهداری کنید.
Thursday, 19 September , 2024