موادلازم:(برای ۲ نفر)

سینه مرغ ۱ عدد

تخم مرغ ۱ عدد

پودر سوخاری به میزان لازم

آرد به میزان لازم

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

پودر سیر ۱ قاشق چایی خوری

پودر پیاز ۱ قاشق چایی خوری

پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را با استفاده از چاقو تیز به صورت ورقه های نازک در می آوریم .

سپس تکه های مرغ را داخل ظرف ای ریخته و با پودر سیر ، پودر پیاز ، نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار میکنیم .کمی صبر میکنیم تا ادویه ها به خورد مرغ بروند.

تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و هم میزنیم .

وقتی که مرغ ها حسابی مزه دار شدند آن ها را ابتدا در آرد ، سپس در تخم مرغ و پودر سوخاری میغلتانیم و وقتی روغن داغ شد مرغ ها را داخل آن گذاشته و سرخ میکنیم.