مواد لازم:

سینه مرغ=۲ عدد
پنیر موزارلا  مکعبی شده=به مقدار لازم
پیاز رنده شده نرم=۱ عدد
جعفری ریز شده=۱ قاشق سوپ خوری
روغن زیتون=به مقدار لازم
آبلیمو=به مقدار لازم
سرکه=به مقدار لازم
زعفران حل شده در آب=۲ قاشق غذاخوری
نمک=به مقدار لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ را در ظرفی قرار داده روی آن کمی سرکه و آبلیمو و نمک بریزید سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.سینه مرغ را طبق شکل با کارد برش داده سپس پنیر موزاریلا رنده شده+پیاز رنده شده+جعفری ریز شده+نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به مقدار لازم از مواد برداشته درون سینه مرغ را با مواد پر کنید.

طرز تهیه سینه مرغ و پنیر در فر - مجله تصویر زندگی

ظرف فر را با روغن زیتون چرب کرده سینه مرغ را در ظرف گذاشته روی آن با برس کمی روغن زیتون کشیده سپس کمی ادویه و زعفران حل شده در آب بریزید.کمی از پنیر را رنده کرده روی سینه مرغ بپاشید.ظرف را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد در فر قرار داده تا زمانیکه مرغ خوب بپزد.