مواد لازم :

سیب زمینی کوچک : یک کیلوگرم

روغن : یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به اندازه کافی

مواد لازم برای  سس :

پیاز کوچک خرد شده : یک عدد

کره : دو قاشق غذا خوری

قارچ خرد شده : ۲۰۰ گرم

سیر خرد شده : ۲ حبه

آویشن خشک : یک قاشق چایخوری

آب مرغ : نصف پیمانه

خامه : نصف پیمانه

پنیر پارمیزان رنده شده : نصف پیمانه

طرز تهیه:

سیب زمینی را در روغن، نمک و فلفل، بغلتانید، سپس روی سینی فرحاوی کاغذ روغنی پهن کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

کره را ذوب کرده ، پیاز و قارچ را اضافه کنید.حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا آب قارچ تبخیر شود.سیر و آویشن را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید.آب مرغ را اضافه کنید.

در این مرحله خامه را اضافه کنید و مواد را به جوش بیاورید تا غلیظ شوند .۴ دقیقه قبل از برداشتن از روی گاز پنیر را نیز اضافه کنید.در صورت نیاز نمک و فلفل را به سیب زمینی کباب شده اضافه و سپس سرو کنید.