مواد لازم:
سس مایونز ۱۵۰ گرم
خیار شور ۱۰۰ گرم
جعفری خرد کرده ۱ قاشق غذا خوری
آبلیموی تازه ۱ قاشق مربا خوری
شکر نصف قاشق مربا خوری
سیر رنده شده ۱ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این سس باید ابتدا موادی را که احتیاج به خورد کردن دارند ریز کنیم. پس ابتدا خیارشور را با چاقو کاملا ریز می کنیم. پیاز را هم نگینی و ریز میبریم، دو قاشق غذاخوری از پیاز کافیه. در نهایت جعفری را هم کاملا خرد و ریز می کنیم.
سس مایونز، شکر، سیر و فلفل را داخل کاسه میریزیم و هم میزنیم. این مقدار شکر اصلا سس را شیرین نمیکند ولی باعث میشود طعم سس خیلی لطیف تر و دلپذیرتر شود.
در نهایت آبلیمو هم اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. خیارشور، جعفری و پیاز را هم اضافه می کنیم.
مواد را مخلوط میکنیم تا سس نارتار در حال آماده شدن یکدست شود، بهتر است برای چند ساعت داخل یخچال استراحت دهیم تا مزه ی مواد به خورد هم برود و سس تارتار خوشمزه تر شود.
Thursday, 3 October , 2024