مواد لازم:

سس مایونز ۱۵۰ گرم

خیار شور ۱۰۰ گرم

جعفری خرد کرده ۱ قاشق غذا خوری

آبلیموی تازه ۱ قاشق مربا خوری

شکر نصف قاشق مربا خوری

سیر رنده شده ۱ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه این سس باید ابتدا موادی را که احتیاج به خورد کردن دارند  ریز کنیم.  پس ابتدا خیارشور را با چاقو کاملا ریز می کنیم. پیاز را هم نگینی و ریز میبریم،  دو قاشق غذاخوری از پیاز کافیه. در نهایت جعفری را هم کاملا خرد و ریز می کنیم.

سس مایونز، شکر، سیر و فلفل را داخل کاسه میریزیم و هم میزنیم. این مقدار شکر اصلا سس را شیرین نمیکند ولی باعث میشود طعم سس خیلی لطیف تر و دلپذیرتر شود.

در نهایت آبلیمو هم اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. خیارشور، جعفری و پیاز را هم اضافه می کنیم.

مواد را مخلوط میکنیم تا سس نارتار در حال آماده شدن یکدست شود، بهتر است برای چند ساعت داخل یخچال استراحت دهیم تا مزه ی مواد به خورد هم برود و سس تارتار خوشمزه تر شود.