مواد لازم :

مرغ چرخ شده ۲۰۰ گرم

سس کچاپ یک قاشق غذاخوری

پیاز ۱ عدد متوسط

تخم مرغ ۱ عدد

پودر سوخاری به میزان لازم

آرد سفید به میزان لازم

قارچ ۳ عدد متوسط

نمک و فلفل به میزان لازم

پاپریکا ، پودر سیر ،پودر پیاز به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را چرخ کرده ، پیاز را در آن رنده میکینم و سس کچاپ و تمامی ادویه جات را به آن اضافه میکنیم و ورز میدهیم.قارچ را در مرغ رنده کرده و دوباره ورز میدهیم.

مواد را به صورت بیضی شکل با دست درست کرده و روی یک سینی قرار میدهیم و روی آنها را کیسه یا سلفن میکشبم و داخل یخچال قرار میدهیم.

تخم مرغ ،پودر سوخاری و آرد را به صورت جداگانه در کاسه ریخته و مرغ ها را بعد از خارج کردن از یخچال به ترتیب ابتدا در آرد سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم .در آخر میتوانید روی آن پنیر چدار یا موزارلا قرار دهید و ببه همراه کاهو ،خیار شور و گوجه به صورت ساندویچی سرو میکنیم.