مواد لازم :
سینه مرغ : ۲ عدد
سیب زمینی کوچک: ۷۰۰ گرم
پیاز قرمز کوچک : یک عدد
پنیر موتزارلای : ۴ ورقه
سس مایونز برای سرو غذا :۴ قاشق چایی خوری
شاهی برای سرو غذا : به میزان کافی
نان همبرگر: ۴ عدد
برگ های جعفری برای سرو غذا : به میزان کافی
نمک و فلفل آسیاب شده : به میزان کافی
روغن زیتون : ۳ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
ابتدا پیاز و سیب زمینی را پوست گرفته و به شکل حلقه ای برش بزنید ، سپس آن ها را داخل سینی فری که از قبل چرب کرده اید بچینید.روی سیب زمینی و پیازها را با روغن چرب کرده و کمی نمک و فلفل بپاشید، سینی را برای نیم ساعت داخل فری که با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید.
سینه مرغ را تکه تکه کرده و استخوان و پوست آن را درآورید ، سپس کمی بکوبید تا پهن و نازک شود. تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا داغ شود ، سپس مرغ ها را داخل روغن تفت دهید. در ادامه کمی نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید مرغ ها سرخ شده و بپزد.
بعد از اینکه همه اطراف مرغ ها بخوبی سرخ شد روی هر کدام یک ورق پنیر قرار داده و در تابه را ببندید تا پنیر آب شود. تکه های مرغ را از تابه خارج کرده و هر کدام را روی یک تکه نان قرار دهید، سپس شاهی و جعفری را بچینید . سیب زمینی و پیاز های کبابی را از فر خارج کرده و روی هر تکه مرغ لایه ای از آن ها را قرار داده و با سس مایونز سرو کنید.
Tuesday, 22 October , 2024