مواد لازم:

تخم مرغ      ۳عدد

سیب زمینی       متوسط ۵عدد

مرغ      ۱عدد سینه یا ۲ عدد ران

سس مایونز    به مقدار لازم

ماست      ۱قاشق غذاخوری

هویج      ۴ عدد

ذرت      به میزان دلخواه

نخود سبز       به میزان دلخواه

خیار شور             به میزان دلخواه

نمک و فلفل      به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ ها داخل قابلمه پر از آب گذاشته  و روی گاز قرار میدهیم تا پخته شوند. سیب زمینی و هویج را هم در قابلمه گذاشته و به آنها کمی  زردچوبه و آب اضافه میکنیم .مرغ را هم میتوانید در همان قابلمه ای که سیب زمینی ها را گذاشته اید قرار دهید فقط حواستان باشد که مرغ زمان کمتری را نسبت به سیب زمینی برای پخت میخواهد .

خیارشور را به صورت مربعی خرد کرده و در لگن بزرگ یا کاسه ای بزرگ میریزیم.سپس ذرت و نخود سبز را هم به آن اضافه میکنیم.

تخم مرغ و سیب زمینی را پس از پخنه شدن با رنده درشت رنده میکنیم .اگر مزه هویج پخنه را دوست دارید میتوانید آن را به صورت مربعی خرد کنید در غیر این صورت رنده کنید.

مرغ ها را به صورت مربعی خرد میکنیم.همه مواد را به خیار شور اضافه میکنیم.سس مایونز را با کمی ماست مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل اضافه میکنیم.

سس را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا همه ی مواد سسی شوند.