این فینگر فود خوشمزه و فانتزی که به نام راتا مرغ یا کاناپه مرغ شناخته میشود را میتوانید به دلخواه خود تزئینات متفاوتی انجام داده و طرح های متنوعی برای سینی فینگر فود خود آماده کنید.
مواد لازم راتا مرغ
فیله مرغ | دویست گرم |
شوید تازه | صد گرم |
برگ بو | به مقدار دلخواه |
نان تست | یک بسته |
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویه | به مقدار دلخواه |
پنیر خامهای | سه قاشق سرپر |
سس مایونز | یک قاشق غذاخوری |
گوجه متوسط | یک عدد برای تزیین |
مرغ را به همراه نمک ، ادویه و برگ بو با کمی آب روی حرارت ملایم بپزید. از هر بخش مرغ که در دسترس داشته باشید میتوانید استفاده کنید. اگر از فیله مرغ استفاده میکنید نیازی به افرودن آب نیست.
مقداری از شویدها را برای تزئین کنار بگذارید و بقیه شوید را خرد کنید.
فیله مرغ که خنک شده را در میکسر پوره کنید.
شوید و سس مایونز را با مرغ مخلوط نمایید تا یکدست شود.
پنیر خامه ای را کم کم اضافه کنید و مخلوط نمایید. ممکن است نیازی به افزودن همه آن نباشد. خمیر شما باید کاملا سفت باشد وگرنه از قالب خارج نخواهد شد.
در صورت نیاز مقداری نمک به راتا اضافه کنید.
مواد آماده شده را ۱۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود و مواد به هم مزه بدهند.
نان تست را با یک کاتر گرد کوچک برش بزنید.
روی سطح کار پلاستیک بیندازید و قالب را روی میز گذاشته با قاشق داخلش را از مواد راتا مرغ پر کنید.
یک نان قالب زده را روی سطح راتای درون قالب قرار دهید و با دست فشار دهید تا راتا به همراه نان از سمت دیگر قالب خارج شود.
دور راتا را شوید بزنید و رویش را با دو تکه گوجه تزئین کنید.
Thursday, 3 October , 2024