مواد لازم:

جوجه        به میزان دلخواه

ماست       ۴قاشق غذاخوری

پیاز           ۱عدد

خامه         ۱قاشق غذاخوری

روغن         ۲تا۳ قاشق غذاخوری

سیر          ۱حبه

جعفری      به میزان لازم

نمک         به میزان لازم

فلفل         به میزان لازم

پودر زنجبیل         به میزان لازم

تخم گشنیز         به میزان لازم

طرز تهیه جوجه کباب لاری خانگی خوشمزه به دو روش ذغالی و تابه ای

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را پوست کنده و به صورت خلالی خرد میکنیم سپس کمی نمک اضافه کرده و مرغ ها را به آنها اضافه میکنیم.سیر را رنده کرده و به همراه جعفری ساتوری شده و مقداری نمک و فلفل و تخم گشنیز به مرغ ها اضافه میکنیم و هم میزنیم.

ماست و خامه را هم میزنیم و به آن روغن اضافه میکنیم .(به مدت دو دقیقه هم بزنید تا مواد یک دست شوند).آنها را به مرغ ها اضافه کرده و هم میزنیم.به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار داده تا استراحت کنند.

می توانید آن ها را به سیخ چوبی کشیده و در ماهیتابه سرخ کنید و یا روی زغال بپزید.