مواد لازم:

سیب زمینی ۴ عدد

گوشت چرخ کرده ۱۰۰گرم

پیاز ۱عدد

تخم مرغ ۲ عدد

آرد سفید به میزان لازم

پودر سوخاری یا آرد سوخاری به میزان لازم

پنیر پیتزا به میزان لازم

پنیر ورقه ای به میزان لازم

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

پودر سیر به میزان لازم

پودر پیاز به میزان لازم

پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا ۱ عدد پیاز برداشته و رنده میکنیم.آب پیاز را گرفته و گوشت را به آن اضافه میکنیم .کمی ورز میدهیم ،۱عدد تخم مرغ در آن میشکانیم و دوباره ورز میدهیم.

پودر سیر،پودر پیاز،نمک،فلفل و پاپریکا را به همراه پنیر پیتزا به گوشت اضافه کرده و ورز میدهیم.مواد را به صورت توپی با دست درست کرده ،در قابلمه با مقداری آّب و روغن قرار میدهیم تا بپزند.حواستان باشد که شکل کروی خود را هنگام پخت از دست ندهند.

سیب زمینی ها را با مقداری آب میپزیم.وقتی پخنه شدند آنها را پوست کنده و له میکنیم .

پنیر ورقه ای را دور هر تکه گوشت میپیچیم سپس مقداری سیب زمینی برداشته و دور گوشت میپچیم .این کار را با تمام گوشت ها انجام میدهیم.سپس توپ های درست شده را ابتدا در آرد ، تخم مرغ و پودر سوخاری کرده و در زوغن فراوان سرخ میکنیم.