مواد لازم :
فیله گوساله ۸ تکه
کالباس تنوری مرغ ۴ ورقه
پنیر گودا ۴ ورقه
آرد سفید بهمیزان لازم
تخممرغ ۲ عدد
آرد سوخاری درشت بهمیزان لازم
آرد سوخاری ریز بهمیزان لازم
روغن مایع و کره بهمیزان لازم
طرز تهیه:
فیلههای گوساله را درون یک کیسه فریزر بگذارید و با استیککوب (گوشتکوب مخصوص استیک) روی گوشتها بکوبید. دقت کنید که گوشتها سوراخ نشوند. یک تکه کالباس و دو تکه پنیر گودا را کوچکتر از اندازه گوشتها برش دهید، طوری که لبههای گوشت یک تا ۲ سانتیمتر فاصله داشته باشند و لبههای گوشت روی هم قرار گیرند و بین شان فاصله نماند. کالباس را بین دو قطعه پنیر بگذارید و بین دو تکه فیله گوشت قرار دهید و در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخممرغی که با چنگال زدهاید بزنید و در آخر، در مخلوط آرد سوخاری ریز و درشت بغلتانید. ماهیتابهای را گرم کنید و روغن و کره را در آن بریزید. وقتی گرم شد، استیکها را با حرارت ملایم در آن سرخ کنید. غذا آماده است و میتوانید آن را با سبزیجات پخته شده سرو کنید.
https://destani.ir/?p=28850
Friday, 13 September , 2024