مواد لازم
بال مرغ : ۶ عدد
برنج : ۲ پیمانه
نمک و فلفل : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
زعفران آب کرده: به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را شسته و بگذارید خیس بخورد. زعفران را آسیاب کرده و با کمی آب جوش مخلوط کنید و مدتی کنار بگذارید. قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس برنج را افزوده و کمی نمک بریزید. هنگامی که برنج کمی نرم شد آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.
قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کمی روغن و نیمی از زعفران را بریزید و بالها را کف قابلمه بچینید.کمی نمک و فلفل روی بالها بپاشید و برنج را بریزید و صاف نمایید. باقی مانده زعفران را روی برنج بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوش رنگ شود.در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم کشیده و بالها برشته شوند. این غذای خوشمزه ارمنی را کی توانید با انواع سالاد و در وعده های ناهار و شام سرو نمایید.
Tuesday, 22 October , 2024