مواد لازم:
سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
نمک به میزان لازم
ریحان تازه خرد شده یک مشت
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
برای سس قارچ :
قارچ ورقه ورقه شده ۲۰۰ گرم
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
مارچوبه ۶عدد
عصاره سبزیجات ۱۰۰ میلی لیتر
نمک و فلفل به میزان لازم
شیر سویا ۴ قاشق غذاخوری
رزماری تازه ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه :
فر را از قبل با درجه ۴۰۰ فارنهایت گرم کنید.
سیب زمینی ها را بشویید ولی پوست آن را نکنید و وقتی هنوز خیس است کمی نمک بر روی آن بپاشید. به مدت یک ساعت در فر گذاشته تا ترد و پخته شود.
اکنون سس قارچ را درست میکنیم.
مارچوبه ها را خرد کرده، با یک قاشق روغن زیتون و قارچ و کمی نمک در ماهیتابه ریخته و به مدت ۵-۶ دقیقه بپزید تا قارچ و مارچوبه نرم شده و آب آن خشک شود.
عصاره سبزیجات را اضافه کرده و به پختن ادامه دهید تا عصاره کاهش یابد، سپس شیر سویا و رزماری را اضافه کنید. بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بزنید.
وقتی سیب زمینی ها آماده شدند، اجازه دهید خنک شوند. سپس آن ها را با دقت نصف کرده و بیشتر سیب زمینی پخته درون آن را بیرون آورید. اما مراقب باشید که پوست سیب زمینی تنوریتان نشکند.
سیب زمینی پخته را به همراه نمک و ریحان در ظرفی ریخته و له کنید. این مواد را در پوست سیب زمینی ها که مانند کاسه است بریزید، کمی روغن زیتون روی آن بپاشید و به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا طلایی شود.
در این زمان سس قارچ و مارچوبه را دوباره کمی گرم کنید.
Monday, 30 December , 2024