مواد لازم :

نان لواش
جعفری خرد شده : ۱/۲ فنجان
پیازچه خرد شده : ۱/۲ فنجان
سیر رنده شده : ۱ قاشق چایخوری
گوجه فرنگی و فلفل سبز خردشده : ۱ فنجان
پنیر چدار رنده شده : ۱و ۱/۲ فنجان
سینه مرغ ریش ریش شده : ۲ فنجان
سس مایونز : ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل : به میزان نیاز

طرز تهیه :

ابتدا سینه های مرغ را ریش ریش کرده و به آن پیاز و جعفری اضافه میکنیم .ادویه جات را به صورت دلخواه به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم.جعفری تازه خرد شده را به همراه سس مایونز و پنیر چدار به مواد اضافه میکنیم.تخمه های گوچه فرنگی را جدا کرده و گوشت اش را خرد میکینم و به همراه فلفل سبز خرد شده به تمامی مواد می افزاییم .سپس تمامی مواد را روی نان لواش باز شده بریزید.
رولت را درون سلفون قرار داده و برای چند ساعت دروت یخچال قرار دهید.بعد از سفت شدن رولت مرغ را برش دهید.