پیتزا قیفی یکی از انواع پیتزا مخلوط است که به دلیل ظاهر جذاب و تازه ای که دارد، در مهمانی ها مورد توجه کوچک و بزرگ قرار می گیرد. مواد داخل پیتزا قیفی همان موادی است که برای پیتزا معمولی استفاده می شود که بسته به سلیقه افراد متغیر می باشد. آنچه در تهیه پیتزا قیفی اهمیت دارد، طرز تهیه خمیر پیتزا و طرز پیچیدن آن به دور قیف است و بعد از آن، بقیه کار ساده است. از آنجا که خمیر پیتزا نیاز به زمان دارد تا خمیر مایه عمل کند، توصیه می شود اول خمیر را آماده کرده، کنار بگذارید و بعد مواد داخل آن را آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا قیفی

  • شیر ۱/۲ پیمانه
  • خمیر مایه ۱ ق چای خوری
  • شکر ۱ ق چای خوری
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • آرد ۱.۵ پیمانه
  • آب ولرم ۱/۴ پیمانه

 

  • مواد لازم برای تهیه پیتزا قیفی

    • سوسیس ۲ عدد
    • قارچ ۱۰۰ گرم
    • فلفل دلمه ۱ عدد
    • پنیر پیتزا به مقدار لازم
    • آویشن به مقدار لازم

    طرز تهیه پیتزا قیفی خانگی در فر

    1. ابتدا داخل یک لیوان یا کاسه آب ولرم را ریخته سپس خمیر مایه یا شکر را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه دهید تا خمیر مایه عمل بیاد و کف کند.
    2. آرد را سه بار الک می کنیم و داخل یک کاسه می ریزیم سپس به آن مخلوط شیر و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس خمیر مایه عمل آمده را بریزید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود و اگر نیاز بود آرد بیشتری اضافه کنید سپس داخل یک کاسه به مدت ۱.۵ ساعت بگذارید تا خمیر حجیم شود.
    3. بعد از گذشت زمان استراحت پف خمیر را با مشت بگیرید و از خمیر چونه گرفته قالب ها یا فویل را با کمک قلمو چرب کنید و مانند شکل زیر روی قالب مخروطی بپیچید یا می توانید با فویل این قالب را بسازید:قیف های آماده شده را روی سینی قرار دهید و در فر گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا خمیر پخته شود به دلخواه می توانید خمیر را با زرده و کنجد رومال کنید و در انتهای پخت روی فر را روشن کنید تا سطح نان ها طلایی شود سپس از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود سپس به راحتی از قالب جدا می شود.
    4. سوسیس را به شکل ریز خرد کنید کمی تفت دهید تا سرخ شود سپس قارچ اسلایس شده را نیز اضافه کنید و در انتها فلفل دلمه را بریزید و کمی روی مواد نمک و آویشن زده و از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
    5. مواد میانی را داخل حفره ها ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید سپس داخل یک ظرف به طوری که فضایی بین آنها نماند پر کنید و برای ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.