مواد لازم:

سینه مرغ چرخ شده : ۲ عدد
نمک، فلفل، ادویه : به مقدار لازم
پودر سویا : ۲ پیمانه
پنیر پارمزان : به مقدار دلخواه
تخم مرغ زده شده : ۲ عدد
زعفران : به مقدار دلخواه
آرد سفید و آرد سوخاری : به مقدار لازم

طرز تهیه:

سینه مرغ، کمی زعفران، نمک، فلفل و ادویه را با هم مخلوط کنید.
پودر سویا را اضافه کرده و ورز دهید.
از مایه به اندازه یک نارنگی برداشته و کف دست تان آن را گرد کنید.
مقداری پنیر درون آن قرار دهید و مجدد آن را گرد کنید.
باقی مانده زعفران را درون تخم مرغ زده شده بریزید.
توپک ها را ابتدا درون تخم مرغ، سپس آرد سفید، مجدد تخم مرغ و در انتها درون آرد سوخاری غلطانده و آنها را سرخ کنید.