همه ما فکر می کنیم پاستا یک غذای ایتالیایی است اما بهتر است بدانید پاستا یک غذای چینی است که وارد ایتالیا شده و مورد استقبال مردم قرار گرفته است. حتما دانستن این که پاستا چطور از چین به ایتالیا رسیده برایتان جالب است. همه ما در سنین کودکی، از طریق کارتون، فیلم، کتاب و یا شنیدن داستان با شخصیت مارکوپلو آشنا شده ایم و به خوبی او را می شناسیم. حتما برایتان جالب است که بدانید برای اولین بار حدود هفتصد سال پیش، همین شخصیت پاستا را از چین به ایتالیا برده و معرف این غذا در بین مردم آنجا بوده است.البته ناگفته نماند که برخی از محققان و تاریخ شناسان این نظریه را رد کرده اند. در قرن پنجم میلادی این غذا جایگاه مهمی در بین مردم ایتالیا پیدا کرد. در همان زمان به دلیل استقبال زیاد و علاقه مردم به این غذا، تولید پاستا در ایتالیا آغاز و گسترش یافت. امروزه تقریبا پاستا در اکثر کشورها تولید می شود و در دسترس مردم می باشد. مواد اصلی پاستا آرد می باشد. در واقع در زبان ایتالیایی پاستا به معنی خمیر رشته ای می باشد. برای خوردن پاستا، به خورشت مخصوص که در واقع سس پاستا نامیده می شود، نیاز داریم. سس پاستا مدل های گوناگون دارد و در پخت آن محدودیت خاصی وجود ندارد. چرا که هر کس می تواند با در نظر گرفتن چهارچوب اصلی، به سلیقه خود سس پاستای مورد علاقه خود را بپزد.