بستنی های مورد علاقه مردم جهان به تفکیک کشور
یکی از دلچسب ترین خوراکی هایی که برای برخی از ما بدون در نظر گرفتن فصول مختلف سال همیشه از آن استفاده می کنیم ، بستنی می باشد که به هیچ عنوان نمی توان از آنها به سادگی گذشت.با این وجود بستنی کشورها با کشورهای دیگر تفاوت دارد و به همین دلیل ما تصمیم داریم تا برخی از بستنی های جهان را به شما معرفی کنیم .
۱٫ بستنی موچی برنج بلغور ژاپن
بستنی موچی یکی از بستنی های خوشمزه و پر طرف دار ژاپنی می باشد که اساسا از برنج بلغور به شکل توپ تهیه و تولید می شود.
خوشمزه ترین بستنی ژاپنی
۲٫ بستنی اسپاگتی آلمان
دستور تهیه و تولید این بستنی اولین بار در سال ۱۹۶۹ میلادی گفته شد. این بستنی همان گونه که از نامش مشخص است شکلی شبیه به اسپاگتی دارد که روی آن با استفاده از شیره توت فرنگی پوشیده می شود چرا که بر روی اسپاگتی از سس گوجه فرنگی استفاده می شود و به همین دلیل بر روی این بستنی از شیره توت فرنگی برای تداعی تصویر اسپاگتی استفاده می شود.
بستنی معروف آلمان که شبیه اسپاگتی است
۳٫ بستنی در نان سنگاپور
بستنی در نان،یکی از معروف ترین بستنی های خیابانی در سنگاپور می باشد که مردم برای خرید آن صف های طولانی را تشکیل می دهند.این بستنی شامل تکه ای مستطیلی شکل بستنی با دو تکه نان در هر دو طرف بستنی می باشد و به همین دلیل نیازی به بسته بندی ندارد و مردم به همین طریق آن را میل می کنند.
بستنی در نان بهترین بستنی در سنگاپور
۴٫ پالتاس مکزیک
بستنی پالتاس،یکی از بستنی های محبوب مکزیکی است که در آن بجای مزه و اسانس میوه ها،بطور مستقیم از میوه ها در آن استفاده شده است.البته لازم به ذکر است که در این بستنی به میزان زیادی شکر استفاده نشده است و می تواند برای طعم دادن به یک روز بسیار گرم مناسب باشد.
بستنی پالتاس با تکه های طبیعی میوه
۵٫ بستنی گاتیک ایالات متحده،لس آنجلس
بستنی گاتیک در ابتدا یک ایده کوچک از یک محل کسب و کار کوچک بود که توانست با موفقیت روبرو شود و تبدیل به یکی از بهترین بستنی های ایالات متحده گردد.نام این بستنی در صفحات مجازی به نام گاتیک می باشد وبا طعم های مختلف مانند شکلات در گیلاس فروخته می شود.
پرطرفدار ترین بستنی در ایالات متحده
۶٫ کولفی هند
کولفی نام اختصاصی یکی از بستنی های قدیمی و سنتی هندی است که مردمان کشور هند به شدت طرفدار آن هستند که اغلب با هل،زعفران و پسته تهیه و تولید می شود.
بستنی کولفی از بستنی های سنتی هند
۷٫ بستنی در پشمک کانادا
بستنی در پشمک یکی از بستنی های جالب و خوشمزه کانادایی است که بیشتر در فروشگاهی واقع در آنتاریو به فروش می رسد و می توانید این بستنی را در طعم های مختلف امتحان کنید.یقینا خوشمزه و با ارزش خواهد بود.
بستنی در پشمک بستنی جالب مخصوص کشور کانادا
۸٫ بستنی کچنگ مالزی و سنگاپور
در نگاه اول به این بستنی متوجه خواهید شد که این بستنی به میزان زیادی شوکه کننده و عجیب است اما لازم به ذکر است که مواد اصلی سازنده این بستنی از یخ و لوبیا قرمز است که این دستور اولیه متعلق به سال های گذشته است و مدتی است که از طعم های مختلف در آن استفاده می شود.
کچنگ بستنی معروف مالزی با لوبیا
۹٫ بستنی چاملون اسپانیا
در سال ۲۰۱۴ یکی از فیزیکدان های اسپانیایی به نام پروفسور مانوئل لینارز دستور تهیه بستنی بسیار خوش طعمی را اختراع کرد که با خوردن بستنی رنگ آن تغییر می کند که رنگ بستنی ارغوانی می باشد و زمانیکه ذوب می شود به رنگ صورتی تبدیل می شود. طبق گفته پروفسور مانوئل این بستنی کاملا از مواد طبیعی ساخته شده است و در آن از هیچ ماده شیمیایی استفاده نشده است.
بستنی معروف اسپانیایی که رنگ آن تغییر می کند
۱۰٫ بستنی فالوده ایران
بستنی فالوده یکی از بستنی های خوشمزه و پرطرفدار کشور ایران است که از رشته های نشاسته با آب لیمو و گلاب و به همراه بستنی سنتی ایرانی تهیه می شود و گمانه می رود که این بستنی یکی از اولین بستنی های ساخته شده در تاریخ می باشد.
بستنی فالوده ایران از پرطرفدار ترین بستنی های جهان
۱۱٫ بستنی شاه بلوط فرانسه
بستنی شاه بلوط یکی از بستنی های پرطرفدار و ملی کشور فرانسه محسوب می شود و در ساخت این بستنی ابتدا ماده اولیه را تهیه می کنند و سپس بستنی را به آن اضافه می کنند.
بستنی شاه بلوت خوشمزه ترین بستنی فرانسوی
۱۲٫ بستنی نئون استرالیا
بستنی نئون حدودا ۳ سال گذشته یک شرکت از ملبورن بستنی خوشمزه را اختراع کرد که در تاریکی می تواند روشن باشد که در تهیه آن از نیتروژن مایع استفاده می شود.قطعا این یکی از بستنی هایی خواهد بود که با مسافرت به استرالیا باید آنرا امتحان کرد.
بستنی استرالیایی که در تاریکی روشن می شود
۱۳٫ دوندورما ترکیه
دسر دوندورما یکی از دسرهای مورد علاقه مردمان ترکیه است که از شیر،شکر،کندر و ثعلب تهیه می شود و به همین دلیل به میزان زیادی چسبناک و سفت می باشد که بسیار دیرتر از بستنی ذوب می شود و حتی برخی اوقات این دسر با چاقو و چنگال خورده می شود.
Thursday, 3 October , 2024