مواد لازم :
۲ عدد توتفرنگی بزرگ
۱۰۰ گرم پنیر خامهای
¾ پیمانه خامه هم زده شده
½ پیمانه شیرین برگ یا استویا (هر شیرینکننده گیاهی)
۲ قاشق غذاخوری آبلیمو
۲ قاشق پودر پوست لیمو
یک بسته بیسکوییت پتی بور
کره یا روغن ب میزان لازم
طرز تهیه :
بیسکوییت ها را داخل زیپ کیپ ریخته و با کمک وردنه خرد کنید. سپس به ان مقداری روغن یا کره اضافه کنید و ته کاسه یا ظرف شیشه ای بریزید. پنیر خامهای، خامه هم زده و استویا را هم بزنید. به مخلوط به دست آمده پودر پوست لیمو و آب لیمو را اضافه کنید و به وسیله همزن مواد را کاملاً ترکیب کنید. توتفرنگیها را تکه تکه کنید. مقداری از ترکیب هم زده شده را داخل کاسه یا ظرف شیشهای اضافه کنید. تکههای توتفرنگی را داخل کاسه قرار دهید. مخلوط خامه و ترکیب هم زده شده را روی لایه توتفرنگی اضافه کنید و این کار را تا لبه کاسه یا ظرف خود ادامه دهید. دسر خودتان را میتوانید به وسیله تکههای توت فرنگی، لیمو و پوست لیمو تزئین کنید.
Sunday, 15 December , 2024