بامیه ، حاوی آنتی اکسیدان های مفید
بامیه با نام علمی Abelmoschus esculentus گیاهی گلدار از خانواده پنیرکیان است که بهترین رشد را در آب و هوای گرمسیری دارد و به طور معمول بومی آسیا و آفریقا محسوب می شود. بامیه به خاطر غلاف دانه های خوراکی خود شناخته می شود و به همین علت هم محبوبیت زیادی میان مردم دارد. بامیه […]
غذای مغز
گردو را به نام “غذای مغز” نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان آن می باشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا ۳ نیاز داریم. مصرف ۴ عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا ۳ می گردد. یک چهارم فنجان […]
سرانه مصرف میوه و سبزی
سرانه مصرف سالیانه میوه و سبزی در ایران ۳۰ کیلو گرم و در جهان ۱۲۰ کیلوگرم است. ما یکچهارم جهانیان میوه و سبزی میخوریم ایران در تولید پانزده محصول اصلی باغی دنیا مقام اول تا دهم را دارد و بیش از چهاردرصد از میوه و مرکبات جهان را تولید میکند. اما مصرف سبزی و میوه […]
منوی جذاب ایرانی در دوران خشکسالی
خشکسالی و کمبود آب موجب شده است که پژوهشگران کشاورزی آستین بالا بزنند و گیاهان جدیدی را به مزارع ایران وارد کنند. گیاهانی که در اصطلاح به خشکی مقاوم هستند و مصرف آب کمی دارند. تنقلات با طعم ارزن دم روباهی، برنج فقرا، نان سورگوم و سبزی شور سالیکورنیا و … نامهای جدیدی است که […]
Friday, 29 March , 2024