مواد لازم خمیر پای
آرد : سه و نیم لیوان
کره : ۲۲۰ گرم
آب سرد : پنج قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ : دو عدد
آب لیمو : دو قاشق غذاخوری
نمک : یک قاشق چای خوری
شکر : سه قاشق غذاخوری
روش تهیه خمیر پای
آرد را با شکر و نمک مخلوط کنید . کره سرد و سفت را به تکه های کوچک برش بزنید و اضافه کنید سپس با نوک انگشتان دست مواد را باهم مخلوط کنید.
آب سرد ، آب لیمو و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال هم بزنید تا یک دست شود سپس این مخلوط را کم کم به خمیر اضافه و مخلوط کنید تا خمیر خودش را بگیرد.خمیر پای را روی سطح کار قرار دهید و از اطراف به سمت مرکز جمع کنید و فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبد ( این خمیر را زیاد ورز ندهید ، فقط تا اندازه ای خمیر را ورز دهید که مواد با هم مخلوط شود ).
خمیر پای را پس از آماده شدن درون نایلون فریزر قرار دهید و حداقل به مدت پنج ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده کار شود ( پیشنهاد می شود خمیر یک شب داخل یخچال بماند ).
مواد لازم برای تهیه پای سبزیجات رژیمی
خمیر پای : به میزان لازم
بادمجان : یک عدد
هویج : دو عدد
کدو : دو عدد
پیاز داغ : یک لیوان
پنیر پیتزای ورقهای : پنج عدد
پودر سیر : دو قاشق چایخوری
نمک و فلفل : به میزان دلخواه
روش تهیه پای سبزیجات رژیمی
خمیر پای را حاضر و در قالب دلخواه پهن کنید.
سبزی ها را با استفاده از پوست کن یا چاقو به صورت خیلی ریز برش بزنید و روی آنها نمک بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا نرم شود.
کف خمیر پیازداغ و پودر سیر پخش کنید و روی آن در چند ردیف سبزی و پنیر پیتزا ورقهای بچینید تا حالت گل پیدا کند.فر را روشن و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و پای را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا آماده شود.
Friday, 13 December , 2024