محققان نوعی پوست مصنوعی ابداع کرده اند که «سیستم واقعیت مجازی اپیدرمال» نام دارد و حس لامسه را در پوست به وجود می آورد. این فناوری بازخورد لمسی را در پروتزها فراهم می کند.

 به نقل از دیلی میل: پوست مصنوعی با قابلیت لامسه به صاحب خود کمک می کند دست فردی را در آن سوی دنیا بگیرد یا در یک بازی رایانه ای آنلاین پشت هم تیمی خود بزند.

به تازگی پوست مصنوعی ابداع شده که «سیستم واقعیت مجازی اپیدرمال» نام دارد و شامل یک صفحه با مساحت ۶ اینچ مربع از ماده ای انعطاف پذیر، نرم و نازک است که دارای ۳۲ محرک ارتعاشی ریز است.

 

فرکانس و دامنه نوسان هر ارتعاش را می توان به طور مستقل تنظیم کرد تا حس لامسه را در نقاط خاصی از پوست به وجود بیاورد.

به گفته محققان دانشگاه نورث وسترن، پوست مصنوعی به راحتی به سطوح منحنی پوست بدن می چسبد و هیچ باتری حجیم یا سیم های متعددی ندارد.

این پوست مصنوعی علاوه بر آنکه ابعاد جدیدی به رابطه های از راه دور و صنعت سرگرمی اضافه می کند، می تواند بازخوردی حسی برای پروتزها فراهم کند و همچنین در فرایند پزشکی از راه دور قابلیت لمس انسانی را ایجاد کند.

پوست مصنوعی که لمس را درک می‌کند!

یونگانگ هوانگ یکی از مولفان ارشد این پژوهش می گوید: ما مشغول گسترش مرزهای واقعیت مجازی و واقعیت افزوده هستیم. پوست انسان از لحاظ تداخل حسی کمتر بررسی شده و احتمالا می تواند به قدرت تجربیات افراد بیافزاید.

این وصله پوستی یا «سیستم واقعیت مجازی اپیدرمال» به گارت آندرسون کمک کرد تا سرانگشتان پروتز خود را روی بازویش درک کند.

این امر نشان می دهد محققان مرزهای واقعیت مجازی را گسترش داده اند. ترکیب این پوست مصنوعی با هدست واقعیت مجازی تجربه ای واقعی تر فراهم می کند. همچنین این فناوری بازخورد لمسی را در پروتزها فراهم می کند.