زرده تخم مرغ ٢عدد
پودر قند ١/٣پیمانه(۵٠گرم)
وانیل ١/۴ قاشق مرباخوری
پودر ژلاتین ١۵گرم(١و ١/٢ قاشق سوپ خوری)
آب ۶٠میلی لیتر(١/۴پیمانه)
پوره توت فرنگی ١پیمانه
سفیده تخم مرغ ۴عدد
پودر قند ١٠٠گرم
خامه قنادی ١۵٠گرم(١/٢پیمانه)
رنگ خوراکی قرمز در صورت تمایل
طرز تهیه :
زرده هارا با ۵٠ گرم پودر قند و وانیل بزنید تا کرم مانند شود،پودر ژلاتین را با آب سرد روی بخار آب بن ماری کنید،پوره توت فرنگی را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس با ژلاتین حل شده مخلوط کنید،پوره وژلاتین را به تدریج به زرده ها اضافه و کمی با همزن بزنید،سفیده هارا با همزن بزنید و به تدریج ١٠٠ گرم پودر قند را به آن اضافه کنید تا فرم بگیرد سپس آنرا با خامه فرم گرفته مخلوط کنید.سفیده و خامه را به باقی مواد دسر اضافه کنید،سپس در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت ٣-۴ ساعت در یخچال قرار دهید .