مواد لازم :

تخم مرغ ۲ عدد

آرد ۵۰ گرم

شکر ۵۰ گرم

وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری

بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری

خامه مخصوص شیرینی ۱ عدد

 

رولت کدو حلوایی با طعم و رنگی عالی برای مهمانی‌های گرم زمستانه - مجله قرمز

 

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ و وانیل و شکر را آن قدر با همزن بزنید تا پوک و سبک شود و حجم مواد به دو برابر برسد.سپس آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.سپس تابه دو طرفه را با مقدار روغن چرب کرده روی حرارت بگذارید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید.

حرارت باید کم رو به بالا یعنی ملایم باشد. سپس ده دقیقه یک طرف و پنج دقیقه طرف دیگر بپزد. سپس روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار بدهید و به آرامی رول کنید.آن را کنار بگذارید تا سرد شود. سپس آن را باز کنید و خامه کشی کنید. از مغزیجات و موز و شکلات به دلخواه استفاده کنید و باز رول کنید و درون کاغذ روغنی در یخچال بگذارید.