کوکوی شیرین یکی از انواع کوکوهای لذیذ و همچنین اشتهاآوری است که می‌توانید به‌عنوان یک غذای فوری در وعده‌های سحر و افطار ماه رمضان تهیه کنید. این کوکو که به‌عنوان پیش غذا و دسر و به‌صورت سرد و گرم سرو می‌شود می‌تواند بهترین غذا برای کودکان بدغذا نیز باشد. با طرز تهیه کوکوی شیرین همراه باشید.

مواد لازم:
(مناسب برای ۴ نفر)

  • سیب زمینی آب پز نیم کیلو
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • خلال بادام ۳۰ گرم
  • خلال پسته۳۰ گرم
  • زرشک ۱۵ گرم
  • زعفران آب کرده به میزان لازم
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای‌خوری
  • ماست ۳ قاشق سوپ‌خوری
  • شکر ۱ پیمانه
  • گلاب ۴ قاشق سوپ‌خوری
  • روغن مایع ۱۰۰ گرم
  • آب نصف پیمانه
  • نمک و فلفل به مقدار خیلی کم
  • خیار شور یا خیار، لیمو ترش، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای برای تزیین

طرز تهیه کوکوی شیرین

  • سیب‌زمینی‌های آب‌پز شده را پوست بگیرید و رنده کنید.
  • تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی دیگر بشکنید و اول با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند.
  • تخم‌مرغ زده‌شده را به سیب زمینی اضافه کنید و ماست و بیکینگ پودر را با مقدار کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.
  • برای تهیه شربت کوکو، آب را داخل قابلمه‌ای کوچک ریخته و به آن شکر، زعفران و گلاب اضافه کنید و روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید.
  • سپس خلال‌ها و زرشک را به شربت اضافه کنید.
  • مقداری روغن زیتون را در تابه ای ریخته و اجازه دهید کاملا داغ شود.
  • سپس مواد کوکو را در تمام سطح تابه پخش و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید.
  • وقتی یک طرف کوکو کاملا سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
  • سپس مواد شربت را روی کوکو بریزید تا موقع سرخ شدن، شربت به خرد کوکو برود.
  • در تابه را نبندید تا داخل تابه بخار نگیرد. شعله را خیلی کم کنید تا کوکو به آرامی پخته شود.
  • بعد از پخت کوکو را در ظرف مناسب برگردانید و برش‌های آن را با سبزیجات گفته شده تزیین کنید.