کوکوی شیرین یکی از انواع کوکوهای لذیذ و همچنین اشتهاآوری است که میتوانید بهعنوان یک غذای فوری در وعدههای سحر و افطار ماه رمضان تهیه کنید. این کوکو که بهعنوان پیش غذا و دسر و بهصورت سرد و گرم سرو میشود میتواند بهترین غذا برای کودکان بدغذا نیز باشد. با طرز تهیه کوکوی شیرین همراه باشید.
مواد لازم:
(مناسب برای ۴ نفر)
- سیب زمینی آب پز نیم کیلو
- تخم مرغ ۴ عدد
- خلال بادام ۳۰ گرم
- خلال پسته۳۰ گرم
- زرشک ۱۵ گرم
- زعفران آب کرده به میزان لازم
- بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- ماست ۳ قاشق سوپخوری
- شکر ۱ پیمانه
- گلاب ۴ قاشق سوپخوری
- روغن مایع ۱۰۰ گرم
- آب نصف پیمانه
- نمک و فلفل به مقدار خیلی کم
- خیار شور یا خیار، لیمو ترش، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای برای تزیین
طرز تهیه کوکوی شیرین
- سیبزمینیهای آبپز شده را پوست بگیرید و رنده کنید.
- تخممرغها را در ظرفی دیگر بشکنید و اول با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند.
- تخممرغ زدهشده را به سیب زمینی اضافه کنید و ماست و بیکینگ پودر را با مقدار کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.
- برای تهیه شربت کوکو، آب را داخل قابلمهای کوچک ریخته و به آن شکر، زعفران و گلاب اضافه کنید و روی شعله قرار دهید تا به جوش بیاید.
- سپس خلالها و زرشک را به شربت اضافه کنید.
- مقداری روغن زیتون را در تابه ای ریخته و اجازه دهید کاملا داغ شود.
- سپس مواد کوکو را در تمام سطح تابه پخش و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید.
- وقتی یک طرف کوکو کاملا سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
- سپس مواد شربت را روی کوکو بریزید تا موقع سرخ شدن، شربت به خرد کوکو برود.
- در تابه را نبندید تا داخل تابه بخار نگیرد. شعله را خیلی کم کنید تا کوکو به آرامی پخته شود.
- بعد از پخت کوکو را در ظرف مناسب برگردانید و برشهای آن را با سبزیجات گفته شده تزیین کنید.
https://destani.ir/?p=24608
Saturday, 2 November , 2024