مواد لازم:

گوشت تکه ای   نیم کیلو
پیاز     ۳ عدد
جعفری سائیده  شده   نیم کیلو
انار ترش سائیده شده      به میزان لازم
آب         ۱ لیوان
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن     به میزان لازم

غذاهای معروف شهرهای ایران

 

طرز تهیه :

گوشت را به همراه  پیاز رنده شده ، فلفل ، زردچوبه و جعفری سائیده شده ، مقدار کمی آب و ۱ قاشق روغن روی شعله ملایم می‌پزیم، در حین پخت به غذا سر میزنیم اگر آبش کم بود اضافه می‌کنیم.
وقتی گوشت کاملا پخت آب انار ترش یا انار ترش سائیده شده و نمک را اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا خورش جا بیفتد.میتوانید این غذای ساده و خوشمزه گیلانی را به همراه برنج سرو کنید.