میزان انرژی تولید شده با ۱۰۰ گرم کشک حدود ۱۰۵ تا ۱۲۰کیلو کالری است و این مقدار می تواند به عنوان یکی از تامین کنندهای انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.

کشک یکی از فرآورده هایی است که از قدیم به طور سنتی و از روی تجربه برنامه غذایی مردم ما بوده است و به علت داشتن اسیدهای آلی، ضد عفونی کننده دستگاه هاضمه ( معده، روده کوچک و روده بزرگ) است.
کشک به عنوان یک غذای نفاخ و هم آورنده و سفت کننده روده محسوب می شود؛ به همین علت برا ی هضم راحت آن از نعنای خشک استفاده می شود. علاوه بر آن، کلسیم بالا و فسفر موجود در کشک می تواند در پیشگیری از پوکی استخوان موثر باشد. کشک برای کودکان کم وزن غذای مناسبی محسوب می شود. مصرف کشک برای بیماران دارای کلسترول بالا و همچنین فشار خون بالا توصیه نمی شود.