کیک فنجانی (کاپ کیک)
مواد لازم
- تخممرغ یک عدد
- شیر سه قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
- شکر سه قاشق غذاخوری
- وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
- روغن چهار قاشق غذاخوری
- آرد چهار قاشق غذاخوری
- بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه
تخممرغ، شکر و وانیل را درون ظرفی مناسب ریخته و با همزن بهخوبی مخلوط کنید. سپس روغن را نیز اضافه کرده و آرد و بیکینگپودر و پودر کاکائو را نیز کمکم با مواد ترکیب کنید. اکنون شیر را نیز با ترکیب قبلی مخلوط کرده و تا زمانی که خمیری نرم و یکدست بهدست آید، به همزدن ادامه دهید. فنجانهایی را برای قالب کاپ کیکهای خود انتخاب کرده و بهخوبی داخل آنها را چرب کنید. سپس تا نصف حجم آنها را از خمیری که تهیه کردهاید پر کرده و درون قابلمهای که حاوی آب جوش است، قرار دهید. با گذاشتن فنجانها داخل قابلمه، درب آن را بسته، حرارت شعلهی گاز را کم کرده و اجازه دهید بهمدت زمان ۱۵ دقیقه گرما ببینند. سپس شعلهی گاز را خاموش کرده و دمکنی را بهمدت ۱۰ دقیقه روی درب قابلمه قرار دهید تا کاپکیکها بهخوبی مغز بخت شوند. فنجانها را از قابلمه خارج کرده و صبرکنید تا بهخوبی سرد شوند. سپس بهآرامی آنها را از فنجان خارج کرده و درون ظرف شیرینی سرو کنید. روی سطح کاپکیکها را با شکلات آبشده آغشته کرده و برشهای کوچکی از میوهی موردعلاقهی خود بههمراه کمی خامهی زده شده را نیز به آن اضافه کنید. تا علاوه بر تزئین کردن کاپکیکهای خود، طعم و عطری دلچسب را به این شیرینی لذیذ و خوشمزه ببخشید.
Friday, 13 September , 2024