کاپ کیک یکی از خوشمزه‌ترین انواع کیک است که طرفداران زیادی دارد. این کیک که ظاهر خوب و دلچسبی دارد، مناسب سرو در جشن‌ها و مهمانی‌ها است.

مواد لازم تهیه کاپ کیک شکلاتی :

آرد: ۱۵۰ گرمپودر کاکائو: ۱۵۰ گرم
شکر: ۱۲۵ گرم
شیر: ۳۵۰ میلی‌لیتر
تخم‌مرغ: ۲ عدد
کره: ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر: ۴ قاشق چای‌خوری
وانیل: یک هشتم قاشق چای‌خوری
شکلات چیپسی به میزان لازم
خمیر فوندانت برای تزیین


طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی :

آرد، بکینگ‌پودر، وانیل و پودر کاکائو را با هم مخلوط و دو بار الک کنید؛ سپس شکر را به آن افزوده و در مرکز آن یک گودی ایجاد کنید. شیر، تخم‌مرغ و کره آب شده را هم به مواد بیفزایید و حدود ۳ تا ۴ دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

شکلات چیپسی را به مواد افزوده و آن‌ها را در قالب‌های کاغذی مخصوص کاپ‌کیک بریزید. سه چهارم هر قالب کاغذی را پر کنید و ۲۰ تا ۲۵ دققه در فر که از قبل گرم کرده‌اید، بگذارید.

در صورت تمایل می‌توانید علاوه بر شکلات چیپسی، از گردوی خرد شده یا فندق تست شده در مواد کاپ کیک استفاده کنید.

اگر قالب کاپ کیک نداشتید، می‌توانید از فنجان استفاده کنید.

وقتی کیکها خوب پخته شدند، آن‌ها را از فر بیرون بیاورید و پس از خنک شدن، از کاغذ جدا کرده و در کاپ‌های تزیینی بچینید.

روی کاپ کیک شکلاتی را می‌توانید با فوندانت و گل‌های شکری تزیین کنید. از خامه فرم گرفته شکلاتی یا پودر قند هم می‌توانید برای تزیین استفاده کنید. فقط دقت کنید کاپ‌کیک‌ها باید کاملا خنک و بعد تزیین شوند.

روی کاپ کیک شکلاتی را می‌توانید با انواع شکلات و خامه سرو کنید.