مواد لازم
۴۰۰ گرم پنیر لبنه
۲۰۰ میلی لیتر خامه مایع (یا خامه صبحانه)
۳ عدد تخم مرغ
۱ استکان ماست (استکان کمرباریک ترک ، ۸۴ گرم)
۲ قاشق غذاخوری آرد
۲ قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت)
۱ لیوان شکر
۱ پاکت وانیل شکری(۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای لایه زیرین آن:
۲ پاکت بیسکوییت اورئو
۵۰ گرم مارگارین و یا کره
۱ کاسه مغز فندق و یا گردو
برای روی آن:
۱ پاکت بیسکوییت اورئو
۸۵ گرم شکلات تلخ
۱۰۰ میلی لیتر خامه مایع
طرز تهیه
ابتدا کف قالب کمربندی کاغذ روغنی بذارید و برای کف آن کرم سفید بیسکوییت های اورئو را برداشته آسیاب کنید، سپس کره و یا مارگارینی که از قبل گرم کرده اید روی بیسکوییت بریزید. فندق یا گردوی خرد شده را هم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کرده کف قالب بریزید. با دست و یا به کمک یک لیوان فشار دهید هر طرفش یکسان باشد. برای اینکه کمی سرد شود داخل یخچال بذارید.
برای تهیه کرم؛ پنیر لبنه، شکر و خامه مایع پاکتی را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید و به ترتیب مواد دیگر را نیز بریزید.
توجه!!این نکته مهم است!
تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و زیاد هم نزنید! از بیسکوییت اورئو خرد کرده به کرم هم اضافه کنید و داخل قالب بریزید، از قبل سینی بزرگ و یا ظرفی را از آب پر کرده قسمت پایین فر بذارید تا چیزکیک موقع پخت ترک نخورد و نشکند، سپس داخل فر ۱۵۰ درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه روی آن کمی سرخ شود بپزید ۴۵_۵۰ دقیقه و در فر را به هیچ وجه باز نکنید. بعد از پخت در فر را کمی باز کنید ۲۰_۲۵ دقیقه دیگر داخل فر خاموش نگه دارید. اگر کرم آن آویزان نشود(یعنی تکان نخورد) پخته است.
برای گاناش؛ خامه را داخل یک قهوه جوش بریزید و روی اجاق بذارید بعد از اینکه کمی گرم شد اجاق را خاموش کنید و شکلات ها را خرد کرده به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. روی چیزکیک از فر خارج شده و سرد شده بریزید. بیسکوییت اورئویی که از قبل آسیاب کرده اید را بصورت یکسان در تمام قسمتها بریزید. بعد از اینکه کمی سرد شد در یخچال بذارید ۱ شب در یخچال نگه دارید.
نوش جان?
Monday, 29 May , 2023